Ekonomi Nilüfer Turizm'den kampanya

Nilüfer Turizm'den kampanya

Paylaş
Nilüfer Turizm'den kampanya

Nilüfer Turizm'den kampanya

Nilüfer Turizmin, 5-21 Ocak tarihleri arasında, dönüş biletinin ücretsiz sunulduğu "Tek biletle gidiş-dönüş" kampanyası başlattığı bildirildi.

Haberin Devamı

Nilüfer turizm Genel Müdürü Metin Cevizci, yazılı açıklamasında, kampanyanın, Nilüfer Turizm’in Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Antalya, Manisa ve Afyon ile son olarak hizmete giren Edirne seferlerinde geçerli olacağını belirtti.

Cevizci, şöyle dedi:

"Amacımız, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetinde lider olma özelliğimizi koruyarak, bizi tercih eden yolcularımıza ayrıcalıklı yolculuklar sağlamaktır. Bu amaçtan yola çıkarak hazırladığımız yeni yıla özel ’Tek biletle gidiş-dönüş’ kampanyası doğrultusunda yolcularımız, gidiş bileti aldıkları taktirde, dönüş biletlerini ücretsiz olarak alabilecekler."

Nilüfer Turizm için 2009 yılının başarılı ve yatırımlarla geçtiğini ifade eden Cevizci, 2010 yılında da gerçekleştirecekleri yenilikler ve yatırımlarla yolcularına "ayrıcalıklı yolculuk" imkanı sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Haberin Devamı

Cevizci, "Tek biletle gidiş-dönüş" kampanyasının, Ulaştırma Bakanlığından alınan izin ile her seferde otobüs koltuk sayısının yüzde 10’u ile sınırlı olacağını belirterek, kampanyanın 5-21 Ocak tarihleri arasında geçerli olduğunu kaydetti.