Gündem Ölmek istedi, otel müşterileri kurtardı

Ölmek istedi, otel müşterileri kurtardı

Paylaş
Ölmek istedi, otel müşterileri kurtardı

Ölmek istedi, otel müşterileri kurtardı

İstanbul Aksaray'daki otelin beşinci katındaki balkona çıkarak intihar etmek isteyen 24 yaşındaki Nergis Mumcu, müşteriler tarafından son anda kurtarıldı.

Haberin Devamı

Nergis Mumcu (24), bugün saat 10.00 sıralarında, otele geldi ve 5'nci katta tuttuğu odasına çıktı. Nergis Mumcu 2 saat sonra odasının balkonuna çıktı ve aşağıya doğru sarktı. Otelde kalan müşteriler, atlayacağını söyleyen Nergis Mumcu'nun yanına gitti.

Otel müşterisi iki kişi Nergis Mumcu'yu tam atlayacağı sırada kollarından yakaladı. Nergis Mumcu, buna rağmen atlamak istedi ve bunun için bacaklarını salladı. Direnmesi yüzünden Nergis Mumcu, ellerinden tutulmasına rağmen yukarı çekilemedi.

İki otel müşterisi de alt kat balkonundan Nergis Mumcu'yu ayaklarından tuttu. Alt kattakilerin de yardımı ile Nergis Mumcu balkona çekildi. Bir süre balkonda oturan ve içeri girmek istemeyen Nergis Mumcu'yu polis ve sağlık ekipleri ikna etti.

Haberin Devamı

İfadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi’ne götürülen Nergis Mumcu, bir an bunalıma girdiği için intihar girişiminde bulunduğunu söyledi. Nergis Mumcu, “Evden kaçmıştım. Sabah otele gelip oda tuttum. Biraz alkol aldıktan sonra da balkona çıkarak atlamak istedim” dedi.

Seyit ERÇİÇEK/İSTANBUL (DHA)