Coşkun Türk Para alıp seyrediyor!
HABERİ PAYLAŞ

Para alıp seyrediyor!

Taraftarı Fenerbahçe’yi statta ya da televizyondan para vererek, teknik direktörü Aykut Kocaman ise zorluk derecesi yüksek maçlarda para alarak seyrediyor. Biraz derli toplu futbol oynayan, biraz korkmadan hücumu düşünen takımlar Kocaman’ı karanlıkta gözüne ışık tutulmuş tavşana çeviriyor. Tamam takımda Lugano ve Emre yok. Bu yoklar önemli. Ancak sen 18’inci dakikada Alex’in müthiş golüyle öne geçmişsin, teknik direktör olarak hamleler yapsan maçı rahat koparacaksın, yapmıyorsun.

[[HAFTAYA]]

Hamle yapmayı bırak dakika dakika takımının erimesini izliyorsun. 20’nci dakikadan sonra Gaziantep’in gol atacağı belliydi. Ligin ayağa en iyi top yapan takımlarından olan Gaziantep, orta sahayı o kadar rahat geçti ki gollerin gecikmesi Volkan’ın yaptığı müthiş kurtarışlardandı. Cristian yalancı pehlivan gibi. Takıma olumlu tek katkısı olmadı. Geçen sezon takımdan kovulan Kazım 90 dakika içinde göze hoş gelen bir iyi hareket yapacak diye hazır olmadan ilk 11’e konulur mu? Semih, Antep’in müthiş hızlı stoperi Dany karşısında çaresiz kaldı.

Haberin Devamı

Dia’yı, Niang’ı oyuna sokmak için o kadar beklenir mi? Yönetimin zorlamasıyla Yobo alınmasaymış Fener herhalde ligin en çok gol yiyen takımı olurdu. Futbolcular için söylenirdi ama biz teknik direktör için de söyleyelim. Camia Aykut Kocaman’dan küçük maçların büyük teknik direktörü değil büyük maçların büyük teknik direktörü olmasını istiyor. Young Boys, PAOK, Trabzon, Kayseri, Beşiktaş, Galatasaray, Bursa halkasına Gaziantep de eklendi böylece.

8 önemli maç 8’inde de hedefi tutturamayan ve para alıp Fener’i seyreden bir teknik direktör. Gaziantep’i, teknik direktörü Tolunay Kafkas’ı, Dany’i, Olcan’ı tebrik ediyorum. Hakem Tolga Özkalfa da başarısız yönetimiyle iki takımın tepkisini aldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder