Spor Pepe derbi maçında oynayacak mı? (Fenerbahçe Beşiktaş)

Pepe derbi maçında oynayacak mı? (Fenerbahçe Beşiktaş)

Paylaş
Pepe derbi maçında oynayacak mı? (Fenerbahçe Beşiktaş)

Türkiye Futbol Federasyonu bugün saat 13.30'da Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin kararını açıklamak üzere toplandı. TYoplantı sonrası yapılan açıklamada maçın kaldığı yerden seyircisiz oynanmasına karar verildi. Fakat bir detay akıllarda soru işareti bıraktı. Maçın 30. dakikasında kırmızı kart gören Pepe'nin derbide oynayıp oynamayacağı merak edildi.

TFF bugün Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin kaderini belirlemek üzere Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir araya geldi. Topantı sonrası maçın kaldığı yerden seyircisiz olarak devam edeceği belirtildi. Öte yandan maçın 30. dakikasında kırmızı kart gören Pepe'nin akıbeti merak edildi.

PEPE DERBİDE OYNAYACAK MI?

Derbide maçın 30. dakikasında kırmızı kart gören Pepe'nin akıbeti merak edildi. Pepe, Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak. Beşiktaş 10 kişi devam edecek.

MADDE 20 – DİĞER NEDENLERLE MÜSABAKANIN TAMAMLANAMAMASI

(1) TFF, 19. maddede belirtilen hallerin dışında ortaya çıkan zorlayıcı sebepler dolayısıyla müsabakanın yarıda kalması halinde ise yarıda kalan müsabakanın başka bir günde yarım kaldığı andaki şartlarla tamamlanmasına, yeniden oynanmasına veya müsabakanın yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil edilmesine karar verir.

(2) Müsabakanın başka bir gün yarım kaldığı andaki şartlarla tamamlanmasına veya yeniden oynanmasına karar verildiği takdirde, kişilerin müsabakada yer alma uygunluğu açısından bu talimatın 18. maddesinde yer alan hükümler kıyasen uygulanır.

MADDE 18- MÜSABAKANIN ERTELENMESİNİN SONUÇLARI

(1) Erteleme müsabakalarına, yalnızca ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular katılabilir.

(2) Ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte cezalı veya idari tedbirli olup da, erteleme müsabakasının oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş olan kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler.

(3) Ertelenen müsabakanın, oynanması gereken tarihte müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler, erteleme müsabakası tarihindecezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.



Haberin Devamı