Ekonomi POSTA emin adımlarla Türkiye'ye yayılıyor

POSTA emin adımlarla Türkiye'ye yayılıyor

Paylaş
POSTA emin adımlarla Türkiye'ye yayılıyor

Ankara, Adana, Antalya ve İzmir'e ek olarak geçen yılın sonunda Bursa, Trakya, Gaziantep ve Eskişehir'deki yapılanmasını tamamlayan POSTA Gazetesi Kayseri temsilciliğini de hizmete açtı

Kayseri temsilciliğini hizmete sunan POSTA Gazetesi, Kayserili işadamları ve reklam ajanslarıyla bir araya geldi. Kayseri Hilton’da düzenlenen toplantıya katılımın yüksek olması dikkat çekti. Toplantıya, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Üyesi ve Posta Reklam Grup Başkanı Neslihan Tokcan, Bölgeler Reklam Direktörü Dilek Erkol ve Bölgeler Reklam Müdürü Hicran Köfteoğlu ev sahipliği yaptı.

En çok satan gazete

Toplantıdaki konuşmasında POSTA’nın Türkiye’nin en çok satan gazetesi olduğunu vurgulayan Neslihan Tokcan, “Posta, yalın, anlaşılır dili, renkli, neşeli, güler yüzlü ve pozitif yaklaşımı sayesinde okuyucuları ile güçlü bir bağ kurmuştur. Kar, yağmur, çamur demeden her gün 600 bine yakın kişi POSTA almaktadır. Sürekli yükselen satış grafiğiyle POSTA, ezberleri bozan gazete olmuştur” dedi.

Televizyonlarla yarışıyoruz

Tokcan’ın ardından söz alan Dilek Erkol, POSTA’nın televizyonların reytingleri ile yarıştığını dile getirdi. Capital, Ekonomist ve PCnet dergilerinin Yayın Direktörü ve POSTA Gazetesi yazarı Rauf Ateş de ekonominin geleceğiyle ilgili bir sunum yaparak, etkinliğe katılan işadamlarının sorularını yanıtladı. Gecenin sonunda konuklara POSTA Gazetesi’nin yayınları ve nazar boncuğu armağan edildi.

Bölge temsilcilikleri büyümeye katkı sağladı

Bu yılın ilk üç ayında gazete reklam pazarının yüzde 12 büyüdüğüne dikkat çeken Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Üyesi ve POSTA Gazetesi Reklam Grup Başkanı Neslihan Tokcan, POSTA’nın reklam payının ise yüzde 17 büyüdüğüne dikkat çekti. Tokcan, “Büyümenin büyük kısmı bölge yatırımlarımızdan geldi. Ankara, Adana, Antalya ve İzmir’e ek olarak 2009 sonunda Bursa, Trakya, Gaziantep, Eskişehir’de, şimdi de Kayseri’de yapılandık. Okurlarımız ile reklam verenleri buluşturmak, onların ihtiyaçlarına çözüm bulmak için hiçbir yatırımdan kaçınmıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı