Ekonomi Renault'nun gözü yüksekte

Renault'nun gözü yüksekte

Paylaş
Renault'nun gözü yüksekte

Renault'nun önceki yıllarda ürettiği Safran ve Vel Satis modellerinin konfor seviyesini daha da yukarı taşıyan Latitude modeli, halen satılmakta olan Laguna'dan daha büyük ve lüks özelliklerde sedan otomobil arayan tüketicilerin ilgisini çekecek

Hakan ÇELİK

Haberin Devamı

Renault, yeni ve prestijli modeli Latitude’ü Moskova’da dünya basınının karşısına çıkardı. Baştan sona yeni bir otomobil olan Latitude, Paris’ten sonra ilk kez İstanbul’da otomobil severlerin huzuruna çıkacak.

Latitude modeli Renault’nun önceki yıllarda ürettiği Safran ve Vel Satis modellerinin konfor seviyesini daha da yukarı taşıyor. Renault Latitude, halen satılmakta olan Laguna’dan daha büyük ve lüks özelliklerde bir sedan otomobil arayan tüketicilerin ilgisini çekecek.

Ocak ayında Türkiye’de

Geniş bagajı, konforu ve geniş diz mesafesiyle Türkiye’de de tüketicilerin büyük ilgisini çekeceği tahmin edilen Latitude, sohbaharda İstanbul Motor Show’da sergilendikten sonra Ocak’tan itibaren satışa sunulacak.

Haberin Devamı

2.0 litre ve daha büyük motorlara sahip olan Latitude’ün Türkiye’deki en büyük kozu 1.5 litrelik dizel motor olacak. Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar lüks seviyesi bu kadar yüksek bir otomobilde böylesine vergi avantajına sahip bir motor bulunmasının büyük avantaj olduğunu söyledi.

Prestijli modeller arasında

İbrahim Aybar, Latitude’ün sınıfında tek olan hava kalitesi kontrol sistemine sahip olduğunu söyledi. Bu teknoloji çift parfüm dağıtıcıyla birlikte sunuluyor.

Entegre masaj sistemli sürücü koltuğu, navigasyon, kartsız kullanabilme, Bose ses sistemi, viraj aydınlatmalı bi-xenon farlar gibi donanımlar yeni Latitude modelini prestijli otomobiller segmentine yükseltiyor.