Gündem Rıdvan'ı at yarışı yaktı

Rıdvan'ı at yarışı yaktı

Paylaş
Rıdvan'ı at yarışı yaktı

Telekulak operasyonunda gözaltına alınan Rıdvan Dilmen'i bu konuşma yaktı

Telekulak operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan Rıdvan Dilmen, futbolda jübile yaptıktan sonra yatırım amaçlı olarak Şafak2 adını verdiği bir yarış atı almıştı. Büyük umutlar bağladığı Şafak2 beklenen başarıyı kaydedemese de Dilmen’in, 6’lı Ganyan’dan büyük paralar kazandığı iddia ediliyordu. Ancak bir koşuda 200 bin TL kaybettiği teknik takibe şöyle yansıdı:

Kuponu tuttu ama...

Rıdvan Dilmen, Ekim 2008’de İstanbul Veliefendi Hipodromu’ndaki koşular için 5-6 ayrı kupon oynadı. Kuponları doldurduktan sonra Melih Şeker adlı personeline mesaj attı ve “Bu kuponları yatır” dedi. Yarışlar sona erince sevinçten dört köşe olmuştu. Altılı Ganyan’ı tam tutturan Dilmen, 200 bin TL kazanmayı bekliyordu. Ancak Şeker’i aradığında, “Abi bana mesajın gelmedi. Kupon yatırmadım” yatını aldı, başından aşağı kaynar sular döküldü.

Haberin Devamı

Dilmen bunun üzerine 7 Ekim 2008’de, saat 18.51’de çete lideri Yanık’ı arayıp, “At yarışı oynadım, 6’lıların hepsi tuttu. Ben parasını da gönderdim, yatırmadım diyor, mesaj gelmedi bana diyor. Bana da gönderildi diyor, iletildi diyor, bakabilir misin” dedi. Yanık, 3 dakika sonra, irtibatlı oldukları GSM şirketinden mesajın iletildiğini öğrenince ikili arasında şöyle konuşma geçti:

- Rıdvan Dilmen: Dokümanları çıkarabilir miyiz

- Mehmet Yanık: Çıkartırım yarın ama... Çocuklara iletilmiş mi diye sordum bakın dedim gönder bana iletilmiş dedi ayrıntıya bakmamışlar.

- Rıdvan Dilmen: O zaman ayrıntıları bi öğren de önemli hocam çünkü ben parasını verdim... 200 milyar gitti o..... ç.....

DİP NOT: Bu görüşmenin kaydedildiği 7 Ekim 2008’de, İstanbul Veliefendi’de gerçekleştirilen koşuda 6’lı Ganyan’a 10.690,23 TL verildi. O gün toplam dağıtılan tutar da, 1.026.262 TL’ydi.

Haberin Devamı

VATAN