Osman Şenher Saygı duyulmalı
HABERİ PAYLAŞ

Saygı duyulmalı

Haberin Devamı

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş 150 milyon euroluk takımlar. Bursaspor bu üç takımın arasından sıyrılıp şampiyonluk yarışında en şanslı takım durumuna geldiyse buna saygı duymak lazım.
Dün gece Antalyaspor karşısında çok zorlandılar. Hele Necati Ateş’in maçın başında attığı o muhteşem gol Bursa’ya şok yaşattı. Hakem Bülent Yıldırım’ın penaltı ile alakası olmayan pozisyonda beyaz noktayı göstermesi ve İvankov’un bu topu filelere göndermesi Bursaspor’un aklını başına getirdi.
Özellikle maçın ikinci yarısında gerçekten olağanüstü mücadele ettiler. Rakip Antalyaspor’da oyunun neticesini değiştirecek bir tek futbolcu var; o da Necati Ateş. Necati’yi topla buluşturacak bir tek futbolcu olmadığı için Antalyaspor gol atamadı.
Özellikle yabancılardan Tita, Zitouni ve Dijehoua, Türkiye’deki belki de en kötü yabancılar. Timsahlar böyle bir Antalya karşısında bile şampiyonluk stresinden ecel terleri döktüler.
Ama kazanma hırsı, tempoları, birbirlerine inanmaları bu galibiyeti getirdi. Deyim yerindeyse dün gece söke söke 3 puanı aldılar ve şampiyonluğa en yakın takım konumunu devam ettirdiler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder