Futbol Şenol Güneş: Maç öncesi birçok oyuncumun midesi bulandı
Paylaş
Şenol Güneş: Maç öncesi birçok oyuncumun midesi bulandı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş 3-3 berabere kaldıkları Benfica maçıyla ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Oyuncuların neden kötü oynadığı sorulan Şenol Güneş, "Tuhaf bir şey oldu. Oyuncular mide bulantısından şikayet ettiler. Otobüste gelirken mi oldu neden oldu bilemiyorum" dedi

Şenol Güneş maçtan sonra yaptığı açıklamada ilk yarıdaki kötü performansın neden kaynaklandığını da açıkladı. Şenol Güneş şunları söyledi:


'İLK YARI HAYAL KIRIKLIĞIYDI'


"Ne savunma yapabildik ne topu iyi kullanabildik ve beklenmeyen basit goller yedik. Uzaktan atılan golde de yine rakibe baskı yapmadık. İkinci yarı Mitroglou'nun kaçırdığı gole kadar sahada olmayan bir takım gibiydik. Şans ve Allah yardım etti bize... Mucize gibi bir maç oldu ama bizim takım ilk yarı hariç genelde her maçta olumluydu. Bu maçın ilk yarısı hayal kırıklığıydı.

Takım oyunu dağınıktı ne değişiklik yapsan fark etmiyordu. İlk yarı oyuncu değiştirmeyi düşündüm ama o kadar kötü oynuyorduk ki hiçbir şey fark etmeyecekti. Gol sonrası panikledik. Seyircinin çok desteği vardı. Oyuncular maçı bırakmadılar ve skoru eşitlemeyi başardılar.

'TUHAF BİR ŞEY OLDU'


İlk yarıdaki 3-0'lık skorun ardından soyunma odasında oyunculara ne söylediği yönündeki soruyu yanıtlamaktan kaçınan Güneş, "Tuhaf bir şey oldu. Maç öncesi birçok oyuncu mide bulantısı olduğunu söyledi. İlk kez oldu bu. Şoktaydık sanki. Otobüsle gelirken mi oldu, bunun etkisi var mıydı ama bütün oyuncular kötüydü. Zihinsel, fiziksel bakıyoruz, goller geldi şoktaydılar. Çok istekliydiler. İlk golümüzü atınca bu olumsuzluktan çıktık" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı