Magazin Şevkat Yerimdar dizisi neden bitiyor? Şevkat Yerimdar final bölümü

Şevkat Yerimdar dizisi neden bitiyor? Şevkat Yerimdar final bölümü

Paylaş
Şevkat Yerimdar dizisi neden bitiyor? Şevkat Yerimdar final bölümü

FOX TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi sevenlerine kötü haber geldi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizi Şevkat Yerimdar 44. bölümde final yapacak. Peki Şevkat Yerimdar dizisi neden bitti? Şevkat Yerimdar'ın final bölümü ne zaman? İşte ayrıntılar...

Şevkat Yerimdar neden bitiyor? Final bölümü ne zaman? Sorularının cevabı belli oldu. Cuma akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar reytinglerde düşüş yaşayınca finale gitme kararı aldı. Başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkyonlu'nun aldığı Şevkat Yerimdar dizisinin konusu, Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Asi ruhlu bir mahalle delikanlısıdır Şevkat. Adaletsizliğe, haksızlığa ve ayırımcılığa zerre tahammülü yoktur. En büyük sorunu da öfke kontrolüdür. Bu sorundan ötürü sıradışıdır, sevimlidir ve mahallenin afili kahramanıdır. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep pamuk ipliğindedir. Halden anlar, hatır sayar, zorda kalana yardım elini uzatır. Velhasılı, nesli tükenmiş bir mahalle delikanlısıdır o. Şevkat'in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat'i hayatının en zor sınavına atan. Cevdet Bey, Paris'ten dönen kızı Esin'i Şevkat'e emanet eder. Mertliğine güvenir , göz kulak ol, sahip çık kızıma der; mahallesine gönderir. Şevkat Yerimdar bu! Emanetse baş üstündedir, dünya yıkılsa halel getirmez üstüne. Gel gör ki bu emanet başkadır; güzeller güzeli bir kızdır. Adı Esin'dir, Şevkat'in hayatına belalı ama tatlı bir esin gibi gelmiştir işte. Şevkat'e emanet edilen Esin mahalleye adım attığı gün aklını kaçırır ve dünyadan kopar. Şevkat'i bir telaştır alır. Emanete sahip çıkmak ve Esin'in aklına başına getirmek için akla karayı seçer. Derken aklı başına gelir Esin'in . Ne var ki, Esin kendine geldiğinde bambaşka biridir. Şevkat'e kök söktürür, onu çileden çıkarır. Buna rağmen Şevkat verdiği sözden dönmez. Hem Esin'e göz kulak olmak hem de ona katlanmak zorundadır çünkü. Esin ne yapar ne eder, iki yakası bir araya gelmeyen Şevkat'in iki ayağını bir pabuca sokmayı başarır. İki arızalı karakter arasında akıllara zarar bir ilişki kurulur ve yaşadıkları mahallenin altını üstüne getirirler. Garip, zor, belalı bir aşk hikayesi doğar derken… Bu aşkın doğuşu içindir zaten bütün olaylar…




ŞEVKAT YERİMDAR DİZİSİ NEDEN BİTTİ?

FOX, Limon Yapım imzalı dizisi 'Şevkat Yerimdar'la ilgili final kararı aldı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi, geçen yıl aylarca rafta bekletildikten sonra yaz sezonunda seyirciyle buluşturulmuş ve geçen yaz sezonu en yüksek reytinge ulaşan yapım olarak kanalın yüzünü güldürmüştü.

ŞEVKAT YERİMDAR FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan ama reytinglerde düşüşe geçince bitirme kararı alınan Şevkat Yerimdar final bölümü ne zaman? sorusunun cevabı belli oldu. Bülent İşbilen'in yönetmen koltuğu oturduğu dizinin 44. bölümünde final yapmasına karar verildi. 30 Mart 2018 tarihinde son bölümü yayınlanacak. Şevkat Yerimdar'ın yerine Pastel Film imzalı Çukurdere dizisinin yayınlanacağı konuşuluyor.



ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜM

Mahallede bir şenlik havası vardır. Herkesin dört gözle beklediği gün gelip çatmıştır. Düğün konvoyu neşe içinde yola çıkar. Başlarına gelen komik aksiliklere rağmen düğün salonuna ulaşırlar. Esin ve Şevkat çok heyecanlıdır. Nihayet artık karı koca olacaklardır. Düğün konusunda bir başka heyecanlı olan kişi de İsmail’dir. Cuma için intikam planları yapmaktadır.

Haberin Devamı