Osman Şenher Sıkıntı devam ediyor
HABERİ PAYLAŞ

Sıkıntı devam ediyor

Haberin Devamı

Manisa hafta içi Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile kıran kırana bir maç oynadı. Takım yorgun. Buna rağmen Galatasaray’ı gözüne kestirmiş. “En azından 1 puan alalım” diye Galatasaray’dan daha hırslı mücadele ediyorlar. Buna hiç aklım ermiyor.
Dinlenmiş bir Galatasaray, yorgun Manisa karşısında da zorlanıyor. Hakem ilk yarı İsaac’in attığı nizami golü ofsayt diye vermedi. Ya verseydi ne olacaktı? Bu kadronun bu kadar zor durumlara düşmemesi lazım. Rijkaard’ı eleştirmeyelim diyoruz. Tribünler, Hollandalı hocayı bağrına basıyor.
Peki Galatasaray’ın bu hale gelmesinde tek suçlu futbolcular mı? Elano gibi Galatasaray’a el freni olan futbolcunun 90 dakika forma giymeye hakkı var mı? Diyeceksiniz ki ilk golün pasını verdi, bir topu da direkten döndü.
Ama ne olursa olsun, hiç mücadele etmiyor. Rijkaard harika bir gol pası veren Arda’yı oyundan çıkartacağına, Elano’yu çıkartsaydı. Servet ve Emre Güngör kulübede çürüyor.
Rijkaard, Hakan Balta’yı stoper oynatarak Galatasaray’a ne artı katıyor? Lucas Neill, Allah muhafaza bir hata yapsa, sahanın yıldızı olmasa Cim Bom dağılacak.
Sonuçta şampiyonluk yarışı devam ediyor. Gözler bugünkü derbide ve haftaya oynayacak Galatasaray-Bursaspor maçında. Ancak bu tempoda futbol oynamaya devam ederlerse, Bursa maçı dahil Galatasaray’ın işi zor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder