Spor Aslan gibi veda

Aslan gibi veda

Paylaş
Aslan gibi veda

Galatasaray, Boey’in 30 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus karşılığı Bayern Münih’e transfer olduğunu resmen duyurdu. İki takım arasında oynanacak 2 özel maçta elde edilecek karın yarısı da Cim Bom’un olacak. Bu transfer Türkiye’nin en pahalı satışı oldu.

Galatasaray, Türkiye’de rekor kıran transferi resmen açıkladı. Sarı-kırmızılılar, Sacha Boey’in 30 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro da şarta bağlı bonus karşılığı Bayern Münih’e gittiğini duyurdu. Alman ekibi, Fransız futbolcuyu başka bir takıma gönderirse şarta bağlı bonusun gerçekleşmeyen maddelerindeki rakamlar da Cim Bom’a ödenecek.

Haberin Devamı

Bunlara ek olarak Galatasaray, Bayern Münih ile iki hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmalarda elde edilecek karın yarısı da sarı-kırmızılı kulübe verilecek. Boey, Bundesliga temsilcisi ile 4.5 yıllık sözleşmeye imza atarken Galatasaray’da değerini 26’ya katlayıp 22.5 milyon euro ile Cenk Tosun’a ait transfer rekorunun sahibi oldu.

TEŞEKKÜRLER SACHA

Sarı-kırmızılı kulüp, sosyal medya hesabından Boey'e veda etti. Yapılan paylaşımda, “Beraber yaşadığımız tüm güzel anları, kazandığımız zaferleri ve mutlulukları her zaman hatırlayacağız! Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar Sacha! Her şey için teşekkürler!" ifadeleri kullanıldı.

İYİ ŞANSLAR KARDEŞİM

Galatasaraylı futbolcular da yaptıkları paylaşımlarla Boey’e başarı diledi. Kerem Aktürkoğlu, “İyi şanslar kardeşim” mesajını verirken Zaha da benzer şekilde “İyi şanslar oğlum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı