Spor Aslan zor virajda

Aslan zor virajda

Paylaş
Aslan zor virajda

Ligde kalan 7 haftanın sadece 2’sinde İstanbul dışına çıkacak olan Galatasaray, son haftaların formda ekibi Alanya’ya konuk olacak.

Şampiyonluk yarışında son haftalara girilirken Galatasaray en zor deplasmanına çıkıyor. Kalan 7 maçın sadece ikisinde İstanbul dışına çıkan (Diğeri ligin son haftası Konya ile) Cim Bom, ligin en formda ekiplerinden Alanya’ya konuk olacak. Yedek kaleci Günay dışında eksiği bulunmayan, oyuncularının morali tavan yapan Galatasaray, kazanıp şampiyonluk için dev bir adım daha atmayı planlıyor.

Haberin Devamı

AURİER OYNAYABİLİR

İstanbul’daki maçı 4-0 kaybeden Alanyaspor hem rövanşı almak hem de lig dördüncülüğü hedefinde Beşiktaş ile aradaki puan farkını 3’e indirmek istiyor. Ara transferde alınan, sakatlığı nedeniyle hiç forma giymeyen Serge Aurier’in sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıkma ihtimali de yüksek.

ALANYA 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Alanyaspor, ligde son 18 maçta sadece 2 mağlubiyet yaşadı. Üst sıralara tırmanan Akdeniz ekibi, son 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ile alkışlandı. Alanya, ligde 4. sıradaki Beşiktaş’ın sadece 6 puan gerisinde bulunuyor.

CİM BOM 12 MAÇTIR KAZANIYOR

Galatasaray ligde son 12 maçın hepsini kazandı. Son puan kaybı 16. haftadaki 1-1’lik Sivas beraberliği oldu. Cim Bom, ligde 19 maçtır mağlup olmadı. Son yenilgi 12. haftadaki Hatay mağlubiyeti.

Haberin Devamı

FLORYA’DA ZAFER YEMİNİ

Galatasaray, Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Florya’da teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışmada oyuncuların hırsı ve neşesi dikkat çekti. Teknik direktör Okan Buruk, “Böyle çalışkan ve karakterli oyunculara sahip olduğum için mutluyum” diye konuştu.

UMUTLAR ICARDİ’DE

Galatasaray’da bugün gol umudu yine Icardi olacak. Son 3 maçta 4 gol atan Arjantinli forvet, “Şampiyonluk yarışında takıma katkı vermeye Alanya’da da devam edeceğim. Bu gol de olabilir, asist de” diye konuştu.