Basketbol Pınar Karşıyaka'nın yıldızına eli bıçaklı maganda saldırısı
Paylaş
Pınar Karşıyaka'nın yıldızına eli bıçaklı maganda saldırısı

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka'nın oyuncusu Errick McCollum trafikte bıçaklı saldırıya uğradı. Herhangi bir yara almayan basketbolcu, olayı sosyal medya hesabından duyurdu. Errick, eski Galatasaraylı CJ McCollum'un kardeşi.

 

Pınar Karşıyaka'nın ABD'li oyuncusu Errick McCollum, İzmir'de tatsız bir olay yaşadı. Aracıyla bir park alanında olduğu görülen McCollum, paylaşımında yanında hamile eşi ve 2 yaşındaki oğlu varken bir magandanın kendisine doğru bıçakla geldiğini ve çevredekilerin saldırganı uzaklaştırdığını söyledi.

Haberin Devamı

McCollum'un tam açıklaması şöyle:

İzmir'deki dostlarım ve hayranlarım, bu aracın sahibini polise bildirin. Park yerinde aptalca davrandı ve bana saldırdı. Aracımdan indiğimi ve hem genç hem de iri olduğumu görünce bıçakla geri geldi. Çevredekiler onu sakinleştirdi. İşin en kötü tarafı ise hamile eşim ve 2 yaşındaki oğlum yanımdaydı. Onların güvende olduğundan emin olmalıydım. We squared up and there was a standoff but the good citizens at the mall intervened & physically restrained him. Who knows where it could have went. The worst part is that I was with my pregnant wife & 2 year old son. So I had to make sure they were safe. This is the idiot https://t.co/ng5YHyLaCV pic.twitter.com/MYyH510BPT — Errick McCollum (@ErrickM3) November 5, 2022

Haberin Devamı