Spor 'Biz büyük takımız'

'Biz büyük takımız'

Paylaş
'Biz büyük takımız'

Ankaragücü’ne yenilip kupaya çeyrek finalde veda eden Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, kara bulutları dağıtmak istiyor.

Soyunma odasında oyuncularını teselli eden tecrübeli hoca, takımı ayağa kaldırmak için harekete geçti. Dünkü antrenman öncesi takımla toplantı yapan Kartal, bu tip kayıpların yaşanabileceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

3 kupaya odaklanmaları gerektiğini belirten Kartal, “Hatay maçını kazanarak taraftara kendimizi affettirelim. Bir an önce toparlanmamız gerek. Biz büyük takımız. Bunu herkese gösterelim” dedi. Futbolcular da deneyimli teknik adamın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacaklarının sözünü verdi.

ARA VERMEDİ

Kupa serüvenini noktalayan Fenerbahçe, ara vermeden Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Ankaragücü maçında forma giyen isimler günü hafif bir çalışma ile bitirdi. Antrenmanda sarı-lacivertli oyuncuların moralsiz hali dikkat çekti.

İRFAN CAN’A YOĞUN TEDAVİ

Adalesinde yırtık tespit edilen İrfan Can Kahveci’ye yoğun tedavi uygulanıyor. Yıldız futbolcu, 10 gün sonra takımla çalışacak. İrfan Can’ın 14 Mart’taki Saint Gilloise maçına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

Haberin Devamı