Spor Fener'de büyük kenetlenme

Fener'de büyük kenetlenme

Paylaş
Fener'de büyük kenetlenme

Alanya beraberliği ile yaşanan moral bozukluğu, Rize galibiyetiyle düzeltildi. Takım kaptanları, 4 kupa kazanılacak vurgusuyla takımı ve gençleri motive ediyor. İlk hedef 7 Nisan’da Süper Kupa ile öz güveni de tavan yaptırmak.

Fenerbahçe’de Kadıköy’deki Alanya beraberliği, liderliği 2 puan farkla Galatasaray’a kaptırılması moralleri bozmuştu. Sarı-lacivertli ekip sonrasında 1-0 geriye düşmesine, ağır saha şartlarına rağmen Rize’de kazanıp moral bulmuştu. Karşılaşma sonrasında başta takım kaptanları Dzeko, İrfan Can, Serdar Aziz ve Mert Hakan olmak üzere tecrübeli isimler bir kenetlenme başlatmış, şampiyonluk yemini etmişti. Takım bu moralle Kasımpaşa maçının hazırlıklarına da devam ediyor.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA BİZİM

Teknik direktör İsmail Kartal basına açık antrenman ile kenetlenmeyi pekiştirirken, “Sezonu 4 kupa ile kapatabiliriz” vurgusu ile hem yıldız oyuncuları hem gençleri heyecanlandırdı. Şampiyonluk en büyük hedef olarak belirlenirken, Ziraat Türkiye Kupası, Konferans Ligi ve Süper Kupa’nın kazanılmasıyla altın bir sezon planları yapılıyor. İsmail Kartal, özellikle 7 Nisan’da Galatasaray ile Şanlıurfa’da yapılacak Süper Kupa finalinin kazanılmasının camiayı öz güven olarak zirveye taşıyacağına vurgu yaptı.

KASIMPAŞA MİLAT OLSUN

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, iç sahada kaybedilen 9 puanın zirve yolunda kendilerine büyük zarar verdiğini söyledi. Tecrübeli hoca oyuncularıyla yaptığı görüşmede, “Kasımpaşa maçı bu alanda milat olsun. Artık içeride ve dışarıda kayıp istemiyorum. 12 final maçımız var, hedef hepsinde aynı: Kazanmak” uyarısı yaptı.

Haberin Devamı

DUSAN TADİC IŞIL IŞIL

Dusan Tadic, Fenerbahçe’de kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. 35 yaşındaki Sırp orta saha Fenerbahçe formasıyla bu sezon resmi maçlarda 12 gol attı, 10 da asist yaptı. 39 karşılaşmanın 35’inde ilk 11’de başlayan Tadic’in istatistiği de göz kamaştırıyor. Tadic maç başına ortalama 52 topla buluştu, 2.1 kilit pas attı, 133 dakikada skora da katkı yaptı.