Spor Fırtına yine kayıp

Fırtına yine kayıp

Paylaş
Fırtına yine kayıp

Bordo-mavililer, Çaykur Rize deplasmanında Varesanovic’in golüyle mağlup oldu. Ligde 3 maçtır kazanamayan Trabzonspor, Avcı’yla deplasmanda ilk kez yenildi.

Trabzonspor, kan kaybetmeye devam ediyor. Galatasaray’a karşı taraftarının önünde farklı mağlup olmasının ardından Çaykur Rize’ye konuk olan bordomavililer, sahadan yine puansız ayrıldı. Kötü bir futbol sergileyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Karadeniz Derbisi’nde 1-0 yenildi ve taraftarlarını üzdü.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın tek golü 78. dakikada Varesanovic’ten geldi. Boşnak oyuncu, pozisyonunu kaybetse de Uğurcan’ın hatalı çıkışından yararlanıp ağları buldu. Abdullah Avcı, ikinci döneminde göreve döndüğünden bu yana ilk kez ligde bir deplasman mağlubiyeti yaşadı. Bordo-mavililer, 5 maçlık süreçte 4 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Rize mağlubiyetiyle ligde üç maçtır kazanamayan Trabzonspor, 37 puanda kaldı ve haftayı 3. sırada kapattı. Evindeki galibiyet serisini 6 maça çıkaran Rizespor, ise 35 puanla 5. sırada yer aldı.

HÜSEYİN DEPREMİ

Sakatları ve eksik oyuncuları bir hayli fazla olan Trabzonspor, Çaykur Rizespor deplasmanında Hüseyin Türkmen’i de kaybetti. Maçın 21. dakikasında topu uzaklaştırırken kendisini yere bırakan Hüseyin, aşil tendonundaki ağrı nedeniyle gözyaşları içinde sahayı terketti. Avcı, “Hüseyin Türkmen’in aşil tendonu koptu” diyerek kötü haberi verdi.

Haberin Devamı

AVCI: KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Abdullah Avcı, taraftarlardan destek istedi. Avcı, ”Oyun, aslında fena bir oyun olmadı. Atanın kazanacağı bir müsabakaydı. Rakip değerlendirdi. Trabzonspor bir geçiş dönemi yaşıyor. Bunlar her takımın başına gelebilir. Kimsenin şüphesi olmaması gerekiyor. Taraftarımızdan rica ediyorum, onların varlığı bizi son derece iyi hissettirecektir. Trabzonspor, bunun altından kalkar. Üçüncülük şansı bizde” şeklinde konuştu.