Futbol Adalı Talisca diyor o Piptrowski istiyor!
Paylaş
Adalı Talisca diyor o Piptrowski istiyor!

Başkan adayı, “Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim” vaadinde bulunurken Rıza hoca, “Bulgaristan’da 2 iyi oyuncu bulduk” diyor. Aman hocam yapma! Önüne altın tepsi konulmuş ama sen, beklentini düşük tutuyorsun.

“Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim.” Bu cümlelerin sahibi, Beşiktaş’ın başkan adayı Serdal Adalı... “Transfer çalışmaları için yardımcılarım yurtdışında. Bulgaristan’da iki iyi oyuncu bulduk bakacağız, değerlendireceğiz.” Bu sözleri sarf eden de hali hazırda takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay... Merak edenler için kulislerde konuşulan isimleri belirteyim: Jakub Piotrowski ile Viktor Popov. Piotrowski, 26 yaşında Polonyalı ön libero; Popov ise 23 yaşında Bulgar sağ bek. Ortada isimler olduğu için bu örnekler üzerinden yola çıkalım. Adalı, elini güçlendirmek adına camiayı heyecanlandıracak seçim vaadinde bulunuyor. Rıza hoca ise ‘kötüden hallice iki oyuncu isterim’ diyor. Aman hocam yapma!

Haberin Devamı

VİZYON BU MU OLMALI?

120 yılı devirmiş koskoca Beşiktaş’ın transferdeki vizyonu bu mu? Ezeli rakipler tabanca gibi futbolcular almış sen, adı sanı duyulmamış iki isim sunuyorsun. Tabii iddia bu. İsimler değişebilir ancak sonuç değişmez! Bulgaristan Ligi’nde üst düzey topçu nereden bulacaksın? Talisca ya da daha iyisini vaat eden adaya oy veren kongre üyesi, takımda Piotrowski ile Popov’u mu görmek ister? İki aday da senin önüne altın tepsi koymuş ama sen, beklentini düşük tutuyorsun. Tamam, kulübün mali durumu ortada ama bunu, taraftara anlatamazsın. “Taraftarlar, üzgün, kırgın ve sinirli. Öncelikle bizim taraftarı kazanmamız gerekiyor” diyorsun... Peki bu isimlerle mi onları kazanacaksın? İnanın, kim başkan seçilirse seçilsin ara transferde bu kalibredeki oyuncuların gündeme bile gelmemesi lazım.

Haberin Devamı

51 GOLE KATKI

Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla görev yaptığı 80 maçta 37 gol ve 14 asistle 51 kez skora doğrudan etki etmiş ve taraftarın sevgilisi olmuştu

BİR KEZ MİLLİ OLDU

Jakub Piotrowski, Ludogorets kariyerinde 73 maçta 12 gol-12 asist üretti. 1 kez Polonya Milli Takımı’nın formasını giyen 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

BU SEÇİMİ KAZANIRIM KİMSE MERAK ETMESİN

Beşiktaş’ta yaklaşan seçim öncesi başkan adayı Serdal Adalı, iddialı konuştu. Kapalıçarşı’yı ziyaret edip esnaf ve delegelerle bir araya gelen Adalı, önemli mesajlar verdi: “Ben, genel kurul üyelerinden, camiadan gelen talepler üzerine aday oldum. Aynı güzel görüntüleri, aynı istekleri gittiğimiz her yerde hissediyorum. Benim birinci önceliğim, her zaman söylediğim gibi bu camiayı bir arada tutmak. Bölmek, parçalamak değil. Beşiktaş’a kötülük yapana hesabı sorarım. Ben bu seçimi kazanırım, kimse merak etmesin.”

CHELSEA DESTEĞİ

Beşiktaş’ta başkan adayı Hasan Arat, seçilmesi halinde Chelsea ile iş birliği yapacağını söyledi. Arat, “Todd Boehly, Chelsea’nin sahibi ve başkanı. Benim yakın bir arkadaşım. Başarılar diledi, her türlü çalışmaya hazır olduğunu söyledi” dedi.

ÇEBİ YALANLADI

Siyah-beyazlılarda, yeni seçilecek başkanın acil 25 milyon euroya ihtiyacı olduğu iddia edilmişti. Ahmet Nur Çebi’den bu iddiaya yalanlama geldi. Açıklamada, “Art niyetle yapılan bu tarz haberlerin camiamıza zarar verebileceğini düşünmekte olup, kamuoyundan bu tarz maksatlı haberlere itibar etmemelerini rica ederim” denildi.

Haberin Devamı

ÇALIMBAY’DAN ÜÇ MÜJDE

Rıza Çalımbay’dan sakat oyuncularla ilgili müjde geldi. Dün akşam idmanı öncesi basın mensuplarına konuşan tecrübeli hoca, “Aboubakar ve Cenk, bizimle çalışıyor. Zaynutdinov da maskeyle oynayabilir dedi doktor. Cenk ile Aboubakar’ın milli ara sonrası oynayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.