Futbol Aslan'ın tam dişine göre
Paylaş
Aslan'ın tam dişine göre

Şampiyonlar Ligi macerasının ardından yoluna Kupa 2’de devam edecek olan sarı-kırmızılılar, Sparta Prag ile ilk maçını evinde 15 Şubat’ta oynanacak. Rövanş ise 24 Şubat’ta.

Avrupa Ligi Play-Off Turu eşleşmeleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını 3. sırada bitirip yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag ile eşleşti. Okan Buruk’un ekibi bu turu geçmesi halinde adını son 16 turuna yazdıracak.

Haberin Devamı

Cim Bom, ilk sınavını Rams Park’ta 15 Şubat Perşembe günü verecek. Rövanş karşılaşması ise 22 Şubat’ta Prag’ta oynanacak. Avrupa Ligi Play-Off turundaki diğer eşleşmeler ise şöyle: Rennes-Milan, Roma- Feyenoord, Freiburg-Lens, Sporting Lizbon-Young Boys, Toulouse-Benfica, Karabağ-Braga, Shakhtar Donetsk-Marsilya.

FİNAL BİZİM İÇİN BİR HAYAL!

Okan Buruk, Sparta Prag eşleşmesini değerlendirdi. Genç teknik adam, “İç sahada maç kaybetmiyorlar. 3’lü savunma oynuyorlar. Türkiye’de de çok fazla 3’lü oynayan takım yok, o yüzden bizim için yeni bir deneyim olacak. Bizim için önemli olan konsantre olabilmek. Avrupa Ligi’ne gelmemizin bir hayır olduğunu düşünüyoruz. Hep finalden bahsediyoruz, bunlar şu an bizim için bir hayal” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

CHELSEA BOEY İÇİN GELİYOR

İngiliz basınından sarıkırmızılı taraftarları üzecek bir transfer iddiası geldi. The Sun, Chelsea’nin Sacha Boey’i transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı. Haberde İngiliz ekibinin Fransız sağ beki kadrosuna katmak için yaklaşık 25 milyon euroluk bir teklif sunmaya hazırlandığı belirtildi. Boey’in kadroda bulunan Gusto’ya oranla hem oyun zekası hem de fiziksel anlamda daha üstün olduğu vurgulandı.