Futbol Batshuayi'den Galatasaray'a gözdağı
Paylaş
Batshuayi'den Galatasaray'a gözdağı

Fenerbahçe 8 Ocak Pazar günü Galatasaray'ı ağırlayacak. Dev derbi öncesi heyecan dorukta ve iki takım da kazanmak istiyor. Fenerbahçe'nin yıldızı Michy Batshuayi, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

 

Dünya Kupası dönüşünde kupada İstanbulspor, ligde Hatay maçlarında attığı gollerle dikkat çeken Michy Batshuayi, idman performansıyla göz kamaştırıyor. Belçikalı forvet yarın, Antalya’da da takımın kozu olacak.

Haberin Devamı

TURNUVA DÖNÜŞÜ FORMDA

Türkiye kariyerine Beşiktaş ile geçen sezon başlayan, 33 lig maçında 14 gol atıp, 3 asist yapmasına rağmen kiralık geldiği Chelsea’ye dönen Michy Batshuayi’yi teknik direktör Jorge Jesus ısrarla istemişti. Dünya Kupası’nda Belçika formasıyla Kanada’ya attığı golle dikkat çeken Batshuayi, dönüşte kupa maçında İstanbulspor filelerini iki kez havalandırmış, bir de asist yapmıştı. Michy, Samandıra’da çalışkanlığı ile Jesus’un gözüne girdi.

LİDERLİĞİ ALACAĞIZ

Ligdeki Hatay maçında da gollerine devam eden Bastshuayi, yarınki Antalya maçında da takımın en büyük kozu olacak. Bu sezon ligde 9 maçta 6 gol, 1 asist ile takımına katkı veren Batshuayi, "Zaman zaman yol kazaları olsa da şampiyonluk için kenetlendik. Antalya’dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Sonrasında Galatasaray’ı da yenerek liderlik koltuğunu geri alacağız. Büyük fedakarlıklar yapan yönetim ve taraftarımıza şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı