Futbol Beşiktaş için kendimi yakarım
Paylaş
Beşiktaş için kendimi yakarım

Ahmet Nur Çebi, yaklaşan başkanlık seçimi öncesi sessizliğini bozdu. Çebi, adaylık konusunda henüz karar vermediğini ve önümüzdeki hafta durumun netleşeceğini belirtti.

Kongreden yana bir tereddütü olmadığını dile getiren Beşiktaş Başkanı, “3 gündür aday olmamı isteyenler sürekli arıyor. Ama ben şahsi duygularla hareket etmeyeceğim, iyice düşüneceğim. Eğer gireceksem; kaybedeceksem de kazanacaksam da girerim. Ben Beşiktaş için kendimi yakarım. Fakat konu aileme sıçrayınca düşünmem lazım. Geç saatlerde dahi ailem aranarak küfür ediliyor. Konu aileme ve çocuklarıma gelirse sıçratanı yakarım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ENERJİM BİTTİ DEDİ BIRAKTI

Çebi, Şenol Güneş’in istifa sürecine de açıklık getirdi. Ayrılığı deneyimli hocanın istediğini söyleyen Çebi, “Güneş, ‘Gitmem lazım artık enerjim yok ama kaçan adam da olmak istemiyorum’ dedi ve gitti. Böyle diyen birine çok fazla bir şey söyleyemezsiniz, ne yapacaksınız?” ifadelerini kullandı.

PARMAK BANA SALLANMADI

Beşiktaş’ın patronu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin parmak sallama hareketinin kendisine olmadığını söyledi. Çebi, “Küfürler çok oldu, parmağıyla ‘Başkan bu hareketler komplo, planlı. Bu tribünle, şu tribün ediyor bu küfürleri’ diyerek o tribünleri gösterdi. Beklese devre arasında giderdi, beklemedi” dedi.

15 GÜNE İMZALANIR

Cenk ile Salih’in sözleşmelerini uzatmak için görüştüklerini belirten Çebi, sürecin fazla uzamayacağını şu sözlerle dile getirdi: “Ücretler arasında dağlar kadar fark vardı. Biz bir yere geldik, onlar bir yere geldiler. 15 güne kadar o iş biter.”

Haberin Devamı

AÇILIŞA DEVAM

Beşiktaş yönetimi, önceki gün Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta gerçekleşen okul açılışlarına devam etti. Yönetim dün de Gaziantep Oğuzeli’ndeki Beşiktaş İlkokulu’nun açılış törenini gerçekleştirdi.