Futbol Beşiktaş'ta milli sevinç
Paylaş
Beşiktaş'ta milli sevinç

Milli ara sonrası Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş’ta oyuncuların formu teknik heyeti mest etti. Milli oyunculardan Cenk Tosun, Letonya maçında sonradan oyuna girmesine rağmen 2 gol atarak ne denli formda olduğunu gösterdi.

Milot Rashica da 12 Ekim’de ülkesi Kosova’nın Andorra’yı 3-0 yendiği maçta iki kez fileleri sarstı. Hadziahmetoviç, Bosna Hersek formasıyla İzlanda maçına 11’de başladı, Lihtenştayn karşılaşmasında ise sonradan oyuna girdi. Zaynutdinov da Kazakistan’ın Danimarka’ya 3-1 yenildiği mücadelede 75 dakika süre aldı.

Haberin Devamı

SİSTEM DEĞİŞECEK

Beşiktaş’ta teknik sorumlu Burak Yılmaz, oyun sisteminde değişikliğe hazırlanıyor. Şenol Güneş yönetiminde 4-3-3 oynayan Kartal, artık 4-4-2 veya 4-4-1-1 sistemiyle sahaya çıkacak. Yılmaz, 10 numara bölgesi için de Rebic’i hazırlıyor.

ÇEBİ BEKLEMEDE

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’nin başkanlığa aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. İddiaya göre Çebi, kararını derbide alınacak sonuca göre açıklayacak. Beşiktaş Başkanı, derbide alınacak bir galibiyetle taraftarla arasındaki buzları eritmeyi planlıyor.