Futbol Bu armanın savaşçısıyız
Paylaş
Bu armanın savaşçısıyız

Hedefe, birlikte olurlarsa ulaşabileceklerini söyleyen Dzeko, “Bizler Fenerbahçe armasının savaşçılarıyız. Dünyada hiçbir takım, her maçını kazanamaz. Önümüzde savaşacağımız ve daha iyi olmamız gereken çok maç var” dedi.

Fenerbahçe’nin dünyada ünlü golcüsü Edin Dzeko, kendileri adına her şeyin yolunda gittiğini söyledi. FB TV’ye açıklamalarda bulunan Boşnak futbolcu, “Her maç yüzde yüzümüzü vermek istiyoruz. Sonuçta bizler Fenerbahçe armasının savaşçılarıyız. Hedefimize, ancak birlikte olursak ulaşabiliriz. Taraftarımızın da bizim yanımızda olması çok önemli. 2 mağlubiyet, 1 beraberliğimiz var. Dünyaca hiçbir takım, her maçını kazanamaz. Önemli olan buralarda neleri yanlış yaptığınızı görmektir. Henüz hiçbir şey başarmadık ama iyi gidiyoruz. Önümüzde savaşacağımız ve daha iyi olmamız gereken çok maç var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SZYMANSKİ’YE İKİ DEV TALİP

Sarı-lacivertlilerin yıldızı Szymanski, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerinin gözdesi oldu. Polonya basını, 24 yaşındaki futbolcuya Napoli ve Manchester United’ın talip olduğunu duyurdu. Ancak haberde, bu sezon 9 gol ve 7 asist üreten Szymanski’nin Türkiye’de mutlu olduğu vurgulandı.

TÜRKİYE LİGİ ÇOK İYİ

Dzeko, İtalya ile Türkiye liglerini karşılaştırdı. Tecrübeli futbolcu, “Orada futbol biraz daha taktiksel. İtalyan takımlarının defanslarını geçmek biraz daha zor. Ama Türkiye Ligi de şu ana kadar gördüklerimi değerlendirirsem çok iyi bir lig” dedi.

KARTAL İKİLEMDE

İsmail Kartal, Karagümrük maçında sağ bekte kimi oynatacağı konusunda kararsız. Osayi’nin cezası nedeniyle bu bölgede öne çıkan isim Mert Müldür. Ancak Kartal’ın Djiku’nun takıma dönmesiyle birlikte Oosterwolde’yi solda, Ferdi’yi ise sağda oynatabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı