Futbol En büyük etken İsmail Kartal
Paylaş
En büyük etken İsmail Kartal

Fenerbahçe’nin deneyimli orta sahası Mert Hakan, “Hocamızın egosu yok ve bize yanaşması büyük bir erdem. 4 sezondur burdayım. 2 kere direkten döndük. İnşallah bu sene şampiyon oluruz” dedi.

Sarı-lacivertlilerin deneyimli orta saha oyuncularından Mert Hakan Yandaş, FB TV’ye konuk oldu. Mert Hakan konuşmaya, “Filistin’de masum bebeklerin, çocukların, binlerce suçsuz insanın katledilmesine sessiz ve tepkisiz kalmayı kabul edemiyorum” diye başladı.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu, özetle şu ifadeleri kullandı: “Önümüzdeki maçın en değerli maç olduğunu düşünüyoruz. 16 ’da 16 sezon başı hayal edilebilecek bir şey değildi. Onlar geride kaldı. Hocamızı hocalık olarak değerlendirmek haddim değil. Yaptıkları zaten ortada. Egosu yok ve bize yanaşması büyük bir erdem. 4 sezondur burdayım. 2 kere direkten döndük. İnşallah bu sene şampiyon oluruz. Camiamızın 3 sezondur kırıldığı yerler şu anki dönemler. Buralarda yine birlikte kalmalıyız. Konferans Ligi’nde gruptan lider çıkmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupaysa kupa. Taraftarlarımız inanılmaz itici güç oluyor.”

TÜRK MİLLİ TAKIMI ÇOK ZOR OLUR

Kanarya’nın Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde, Ajansspor’a konuştu. Oosterwolde, Türk Milli Takımı’yla ilgili yöneltilen soruya, “Kendimi aslında çok fazla Türk hissetmiyorum. Dolayısıyla Türk Milli Takımı zor olur; zaten mümkün olduğunu da zennetmiyorum” yanıtını verirken hayalinin İngiltere Premier Lig olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

İKİ BRANŞA YENİ SPONSOR

Fenerbahçe’de sponsorluk anlaşması töreni gerçekleştirildi. Kadın futbol takımı forma kol sponsorluğu için Peker İnşaat, erkek voleybol takımı forma şort sponsorluğu için ise Mold Yapı İnşaat ile sözleşme imzalandı.

KİLİT ADAM İRFAN CAN KAHVECİ

Fenerbahçe’nin bu sezon yükselen değeri İrfan Can Kahveci, Hatayspor maçını sabırsızlıkla bekliyor. Letonya maçında ağrıları nedeniyle riske edilmeyen milil futbolcu, Hatayspor maçında da İsmail Kartal’ın en önemli silahlarından biri olacak. Yıldız futbolcu, bu sezon 15 maçta 7 gol ve 3 asistle oynadı.