Futbol Fenerbahçe duvarı
Paylaş
Fenerbahçe duvarı

Livakovic’in gelişinden sonra stoperde görev alan Djiku ve Becao ikilisi geçit vermedi. Ligde 4 maçtır gol yemeyen Kartal’ın öğrencileri 14 sezon sonra en iyi deplasman başlangıcına imza attı.

Fenerbahçe, atıyor, kazanıyor ve savunmada geçit vermiyor... Süper Lig’in 8’de 8 yapan lideri sarılacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal’ın savunmada görev verdiği isimler göz kamaştırıyor. Kartal, Livakovic’in kaleye geçmesinin ardından ligde savunma ikilisini genelde Becao ve Djiku’ya emanet etti. Kanarya, lig tarihinde ilk kez 4 deplasman maçında kalesini gole kapattı. Sahasında ise sadeca 3 gol yiyen Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde 14 sezon sonra en iyi deplasman başlangıcına da imza attı.

Haberin Devamı

RAKİPLER SADECE 4 ŞUT ÇEKEBİLDİ

Son olarak Alman teknik adam Christoph Daum yönetiminde 2009-2010 sezonunda benzer bir sezon başlangıcına imza atan sarılacivertliler, ilk 4 deplasman maçını kazanmayı başarmıştı. Fenerbahçe, o sezon deplasmanda kazanma serisini 5. maçında Gaziantep’te yitirmişti. Livakovic, rakip forvetlere gol izni vermezken sarı-lacivertli ekip, son 4 maçta rakiplerine sadece 4 isabetli şut imkanı verirken Hırvat kaleci bu şutlarda rakiplerine gol izni tanımadı.

ŞAMPİYON YAPIP GİDECEĞİZ!

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Genç futbolcunun babası Feyzullah Kadıoğlu, katılığı televizyon programında ayrılık tarihini açıkladı. Kadıoğlu, “Bu sene, o sene olacak. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız ve gideceğiz. Ben Trabzonluyum, daha önce Trabzonspor’dan teklif gelmedi. İspanya ve Almanya’da büyük bir takıma gitmesini isterim” diye konuştu.

Haberin Devamı

NAPOLİ’NİN GÖZÜ İKİ FENERLİ’DE

Geçmiş dönemde Eljif Elmas ve Kim Min Jae’yi Fenerbahçe’den büyük transfer ücretleriyle kadrosuna katan Napoli, bir kez daha sahneye çıkıyor. İtalyan ekip, Fenerbahçe’nin yükselen değerleri Ferdi Kadıoğlu ve Szymanski’nin peşine düştü. Çizme temsilcisinin ara transferde, Fenerbahçe yönetiminin kapısını çalacağı öğrenildi.

3 GÜN İZİN VERDİ KAFA DAĞITACAK

Fenerbahçe, milli arada dinlenmeye geçiyor. Avrupa Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig’de 16 maç kazanan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, takıma 3 gün izin verdi. Bu süre içinde Kartal da ailesiyle vakit geçirecek.