Futbol Fenerbahçe, Zimbru maçına 5 yıldızlı formayla çıktı
Paylaş
Fenerbahçe, Zimbru maçına 5 yıldızlı formayla çıktı

Fenerbahçe’de yeniden göreve getirilen İsmail Kartal, Kadıköy’de sarı-lacivertli taraftarlarla buluştu. 2021-22 sezonunda Vitor Pereira’nın yerine ikinci yarı göreve gelen ve sezonu tamamladıktan sonra ayrılan İsmail Kartal, 2023-24 sezonunda yeniden göreve getirildi. Sarı-lacivertli takımla hazırlık maçlarında yer alan Kartal, ilk resmi müsabakasına Zimbru karşısında çıktı.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Eleme Turu ilk maçına taraftarlar sıcak havaya rağmen ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar teknik direktör İsmail Karal’a ise yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, “Fenerbahçe’nin çocuğu İsmail Kartal” şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Haberin Devamı

Öte yandan sarı-lacivertli taraftarlar yeni transferlere de yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarların sevgi gösterilerine kayıtsız kalmayan oyuncular tribünlere giderek yumruk şov yaptı.

FENERBAHÇE 5 YILDIZLI FORMA İLE SAHADA

Fenerbahçe, Zimbru karşılaşmasına 5 yıldızlı forma ile çıktı.

1959 öncesi şampiyonlukların da sayılmasını isteyen Fenerbahçe, talebi kabul edilmeyince, logosuna 5 yıldız ekleyerek tescil ettirmişti. Ziraat Türkiye Kupası finalinde seremoniye 5 yıldızlı logonun yer aldığı forma ile çıkan Fenerbahçe, Zimbru karşılaşmasında da sahada bu formalarla yer aldı.

5 BİN KİŞİLİK TRİBÜN CEZALI

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Sevilla ile oynanan maçta taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler sebebiyle UEFA’dan 5 bin kişilik tribün kapatma cezası almıştı. Sarı-lacivertliler ilk iç saha maçı olan Zimbru karşılaşmasında bu cezasını çekti. Kapatılan tribüne Fenerbahçe bayrakları asıldı.

Haberin Devamı