Futbol Fener'de tam motivasyon
Paylaş
Fener'de tam motivasyon

Fenerbahçe, tribünlerin tamamen dolacağı maçta Karagümrük’ü evinde ağırlıyor. Sarı-lacivertliler, 3 maç aradan sonra kazanıp yeni bir seri başlatmak istiyor.

Fenerbahçe, milli ara sonrası taraftarıyla Karagümrük maçıyla birlikte buluşuyor. Trabzonspor ve Ludogorets mağlubiyetlerinin ardından Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan sarı-lacivertliler, 3 maç aradan sonra kazanıp yeni bir galibiyet serisine yelken açmayı hedefliyor. Teknik heyet ve futbolcuların motivasyonu yüksek. Taraftarlar da biletleri tüketti ve İsmail Kartal ile öğrencilerinden güzel futbolla bol gollü bir galibiyet bekliyor. Sakatlıklardan kurtulan Djiku ve Fred’in bu maçta riske edilmeyeceği öğrenildi. Becao’nun sakatlığı devam ederken kart cezalısı Osayi Samuel kadroda yer alamayacak. Bu arada kart cezası sona eren İsmail Yüksek, yeniden 11’e dönecek.

Haberin Devamı

EN BÜYÜK KOZ YİNE DZEKO

Bosna Hersek Milli Takımı’ndan affını istedikten sonra milli arada takımla birlikte çalışmalar yapan Edin Dzeko, tam hazır durumda. Yıldız golcünün iyi dinlendiği ve bugünden itibaren takıma yüzde yüz katkı yapacağı ifade edildi. Boşnak forvet, bu sezon 16 resmi maçta 12 gol atarken 5 defa da asist yapma başarısı gösterdi.

INTER’DEN FERDİ’YE 17 MİLYON EURO

Kanarya ve Türk futbolunun yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin gözdesi. İtalyan basını Napoli, Milan, Arsenal, Borussia Dortmund ve Bayern Münih’in ardından Inter’in de milli futbolcu için devreye girdiğini yazdı. İtalyanlar, Inter’in Ferdi için 17 milyon euroyu gözden çıkardığını belirtti. Sarı-lacivertli kulüp ise başarılı futbolcuyu 25 milyon eurodan aşağıya elden çıkarmayı düşünmüyor.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR TAMAM

Fenerbahçe, Karagümrük maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.