Futbol Ferdi'nin babasından dikkat çeken açıklama: Yanlış kelime kullanırsa...
Paylaş
Ferdi'nin babasından dikkat çeken açıklama: Yanlış kelime kullanırsa...

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcuları Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski'nin Napoli'nin kıskacında olduğu öne sürüldü. İtalyan ekibinin Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski için paket teklif yapacağı belirtildi. Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, katıldığı canlı yayında oğlunun sarı lacivertli takımdaki geleceğine ilişkin konuştu.

Fenerbahçe'de bu sezon ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski'ye talip çıkığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim Min-jae'yi Transfer eden Napoli'nin Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski'yi yerinde takip ettiği kaydedildi.

NAPOLI'DEN FENERBAHÇE'NİN 2 FUTBOLCUSUNA KANCA

Sabah'ın haberine göre Napoli sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. İtalyan ekibinin iki futbolcu için Sarı-Lacivertlilere paket teklif sunacağı vurgulandı.

Napoli scoutlarının dün akşam oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını statta takip ettiği de haber detayında yer aldı.

Bu sezon toplam 16 maça çıkan Sebastian Szymanski 8 gol, 4 asistlik katkı verdi.

Ferdi Kadıoğlu ise tüm kulvarlarda çıktığı 12 maçta 1 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.

 FERDİ'NİN BABASI HEDEFİ AÇIKLADI 

Haberin Devamı

Fenerbahçe'deki performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, katıldığı canlı yayında oğlunun sarı lacivertli takımdaki geleceğine ilişkin konuştu.

Fenerbahçe'nin performansıyla alkış toplayan isimlerinden Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, Beyaz TV'de katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Baba Kadoğlu Fenerbahçe'nin bu sene şampiyon olacağını söyleyerek şampiyonluğun ardından Ferdi Kadıoğlu'nun transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, "Bu sene, o sene olacak. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız ve gideceğiz." dedi.

Kendilerinin Trabzonlu olduğunu belirten Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun hangi lige gitmesini istediğine yönelik soruya, "Ben Trabzonluyum, daha önce Trabzonspor'dan teklif gelmedi. İspanya ve Almanya'ya gitmesini isterim. Ama büyük takıma gitmesini isterim. Burada kalıp seriye de bağlayabilir." cevabını verdi.

Oğlunun Türkçe bildiğini de ilk kez açıklayan baba Kadıoğlu, "Ferdi, Türkçe biliyor ama yanlış kelime kullanır, siz gazeteciler de üzerine atlar." ifadelerini kullandı.