Futbol Galatasaray maçı sonrası Kamil Grabara'dan büyük skandal ifade
Paylaş
Galatasaray maçı sonrası Kamil Grabara'dan büyük skandal ifade

Kopenhag file bekçisi Kamil Grabara, 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan Galatasaray maçının ardından skandal bir paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bu paylaşıma büyük tepki gösterdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 1'inci haftasında Galatasaray, Kopenhag ile oynadığı müsabakadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. İstanbul'daki maçtan 1 puanla ayrılan Kopenhag'da Polonyalı eldiven Kamil Grabara büyük bir skandala imza attı.

Haberin Devamı

24 yaşındaki oyuncunun maçın ardından yaptığı bu hamle sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki gördü. İşte ayrıntılar...

"F.BAHÇE TARAFTARININ DAHA İYİ OLDUĞUNU DUYDUM"

Galatasaray ile eşleşen Kopenhag'da Kamil Grabara, maçtan önce yaptığı açıklamayla büyük ses getirmişti. Polonyalı file bekçisi Galatasaray taraftarıyla ilgili soruya, "Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" cevabını vermişti.

Galatasaray taraftarları, Kopenhaglı kalecinin bu sözlerine sosyal medyadan tepki göstermiş ve maçtan önce de bu tepkiler devam etmişti. Kamil Grabara, Galatasaray - Kopenhag maçı öncesi ısınma çalışmalarına çıktığı anda büyük bir ıslıkla karşılanmıştı.

KOPENHAGLI OYUNCULAR ZAMANA OYNADI

Heyecan dolu müsabakada Danimarka temsilcisinde futbolcuların ilk dakikadan itibaren sürekli zamana oynaması dikkat çekti. Kopenhag'da kırmızı kartla cezalandırılan Elias Jelert de ilk kartını zaman geçirme nedeniyle görmüştü.

Haberin Devamı

NEESTRUP: HAYAL KIRIKLIĞI

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki kritik müsabaka konuk takımın 2-0'lık üstünlüğü yakalamasına rağmen, sarı-kırmızılıların son dakikalarda bulduğu gollerle 2-2'lik beraberlikle tamamlandı. Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup maçtan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Planımız netti. Buraya kazanmak için geldik. Çünkü 10 yıldır Danimarka takımları, Türk takımlarına karşı başarılı bir grafik çiziyor. Yine iyiydik. İlk yarı şanslıydık diyebilirim. İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı, kırmızı karta kadar. Aldığımız sonuç için hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim."

MAÇTAN SONRA SKANDAL PAYLAŞIM

Kopenhag file bekçisi Kamil Grabara, Galatasaray maçının ardından skandal bir paylaşımda bulundu. Polonyalı eldiven mücadele sonrasında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz."

Galatasaraylı taraftarlar bu paylaşıma kısa süre içerisinde büyük tepki gösterdi. Kamil Grabara'nın sportmenlik dışı bu paylaşımının UEFA tarafından değerlendirilmeye alınması bekleniyor.