Futbol Galatasaray'ın gözü Manchester United'ın 4 yıldızında!
Paylaş
Galatasaray'ın gözü Manchester United'ın 4 yıldızında!

Ara transfer için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine yeni isimler gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip Manchester United'ın satış listesine koyduğu yıldızlar için devrede.

Ara transfer dönemi yaklaştıkça girişimlerini hızlandıran Sarı-Kırmızılılar, sezonun ilk yarısında verim alamadığı isimlerle yolları ayırıp, kadroya önemli takviyeler yapmaya hazırlanıyor. Önceliği orta saha ve sol bek transferine veren Galatasaray’ın gündemine her gün sürpriz bir isim eklenirken, bu kez de İngiliz basınında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

SATIŞ LİSTESİNE KONULDU

Aslan’ın Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda yendiği ve İstanbul’da berabere kaldığı rakibi Manchester United’ın 4 futbolcusunu satış listesine koyduğu, Sarı-Kırmızılılar’ın da bu isimlerle yakından ilgilendiği öne sürüldü.

VAN DE BEEK ELDEN KAÇTI

Adı zaman zaman Galatasaray’ın transfer radarına giren bir başka Manchester United oyuncusu Donny van de Beek’in yeni adresi belli oldu. Hollandalı orta saha oyuncusu, Alman kulübü Frankfurt’la kiralık olarak anlaştı. Bundesliga temsilcisi, 26 yaşındaki futbolcunun 15 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu da sözleşmeye ekletti.

MANCHESTER'IN TALEBİNE BAĞLI

Haberlere göre Galatasaray’ın önceliği, United’ın Brezilyalı orta sahası Casemiro. İngiliz devinin Real Madrid’den büyük umutlarla transfer ettiği, ancak sakatlığı nedeniyle bir süre formasından uzak kalan Brezilyalı yıldızın bonservisi için bir görüşme yapılacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray aynı pozisyon için Arsenal’den Jorginho ve Leicester City’den Ndidi’yle de temas halinde, ancak bu iki oyuncunun sözleşmeleri sezon sonunda biteceğinden dolayı maliyetleri daha uygun görünüyor. United’ın Casemiro için talep edeceği rakam, sürecin belirleyicisi olacak.

MALİYET ARAŞTIRMASI YAPILACAK

Bir başka sürpriz iddia da United’ın genç yeteneği Jadon Sancho için ortaya atıldı. Sol kanatta oynayan 23 yaşındaki İngiliz yıldız, hocası Ten Hag’la yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı.

Galatasaray’ın mevcut kadrosunda her ne kadar aynı pozisyonda Zaha ve Kerem Aktürkoğlu olsa da İngilizlere göre Sarı-Kırmızılılar, bütçelerine uygun bir maliyet tablosu oluşması durumunda bu transferi de bitirmeye çalışacak.

Manchester’da ayrıca forvet Martial ile stoper Varane da ocak ayının satış listesine eklendi. Galatasaray’ın bu iki yıldız için de nabız yoklayacağı iddia ediliyor.