Futbol Hadi geceyi aydınlatın
Paylaş
Hadi geceyi aydınlatın

Konferans Ligi’nde Fenerbahçe ile Beşiktaş, zafer için sahada. Sarılacivertliler; Ludogorets’i ağırlayacak, siyah-beyazlılar ise Bodo Glimt’e konuk olacak. Kanarya; bu sezon 18’de 18 yapmak, Kartal ise grupta ilk galibiyetini almak için ter dökecek.

Konferans Ligi’nde mesai vakti. Fenerbahçe ile Beşiktaş, geceyi aydınlatmak için sahaya çıkacak. Lider sarı-lacivertliler, 2’de 2 yaptığı H Grubu’ndaki üçüncü maçında Bulgar ekibi Ludogorets’i ağırlayacak. Ligde oynadığı 9 maçı da kazanan Kanarya, 19.45’te başlayacak maçta Bulgar ekibini devirip Avrupa’da da 9’da 9 yapmak istiyor. Mücadeleyi İspanyol hakem Guillermo Cuadra yönetecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş ise D Grubu’nda saat 22.00’de Bodo Glimt’e konuk olacak. Siyah-beyazlılar, Sırp Nenad Mikanovic’nin düdük çalacağı maçta Norveç ekibi önünde gruptaki ilk galibiyetini almak için ter dökecek. İki temsilcimizin elde edeceği sonuçlar ülke puanı açısından da büyük önem taşıyor.

MORALİMİZ ÇOK İYİ

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, takımın moralinin çok iyi olduğunu söyledi. Rakibin hafife alınamayacak bir takım olduğunu belirten deneyimli hoca, “Ludogorets 12 yıldır liginde şampiyon. Nordjaelland’dan 7 gol yedikleri için hafife alınacak takım değil. Tek hedefimiz yüksek özgüvenle kazanmak” dedi. Djiku ise “Her zamanki gibi konsantre bir şekilde sahada olacağız ve 3 puanı alabilmek için her şeyi yapacağız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

KAZANMAYA GELDİK

Beşiktaş’ta teknik sorumlu Burak Yılmaz, Norveç deplasmanından zaferle döneceklerine inanıyor. Oyuncularına güvendiğini dile getiren Yılmaz, “Grupta ilk galibiyetimizi almak için buraya geldik. Bunu başaracak kaliteye sahibiz. Derbide hak etmediğimiz bir yenilgi yaşadık. Ancak o maçı unutup bu karşılaşmaya konsantre olmak zorundayız. Evet eksiklerimiz var ancak bu, bizim için bahane olamaz. 3 puan için sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.