Futbol Kopenhag maçına ideal 11 çıkacak
Paylaş
Kopenhag maçına ideal 11 çıkacak

Galatasaray’da Okan Buruk, Samsun ile başlayan Kopenhag ile devam edip, Ankaragücü ile bitecek seriyi Zaha, Ziyech, Ndombele ve Icardi’li ideal 11’i ile kayıpsız geçmeyi planlıyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalırken ilk büyük hedefini gerçekleştirmişti. Ligde bir beraberlik ile 2 puan kaybederken en büyük eleştiri ise yeni transfer Zaha’nın gerekli şansı bulamaması, katkıyı yapamaması olmuştu. Sonrasında Ziyech için de benzer eleştiriler yapıldı. Teknik direktör Okan Buruk, 16 Eylül’de Samsun lig maçıyla başlayan, Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag mücadelesiyle sürecek seride ideal 11’ini oluşturmayı planlıyor.

Haberin Devamı

15 GÜNDE 5 ZORLU MAÇ

Devler Ligi’ne Kopenhag zaferi ile başlamak isteyen Buruk, Zaha, Ziyech, Ndombele gibi isimleri ligdeki Samsun mücadelesinde gerekli süreleri vererek hazırlamayı planlıyor. Böylece Galatasaray’ın 20 Eylül’deki Kopenhag maçına ideal 11’i ile çıkması düşünülüyor. Cim Bom ardından 23 Eylül’de Başakşehir, 26 Eylül’de İstanbulspor ve 30 Eylül’de Ankaragücü sınavlarıyla lige de ağırlığını koymayı hedefliyor.