Futbol La Liga'da üzücü olay! Müsabaka ertelendi
Paylaş
La Liga'da üzücü olay! Müsabaka ertelendi

İspanya La Liga'nın 16. haftasında Granada ile Athletic Bilbao'un karşı karşıya geldiği müsabaka yarıda kaldı. Tribünde bir taraftarın kalp krizi geçirmesi sebebiyle maç ertelendi.

Granada ile Athletic Bilbao, La Liga'nın 16. haftasında karşı karşıya geldiği maçta üzücü bir olay yaşandı. Kritik maçın 18. dakikasında bir taraftarın yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle maç durduruldu. Taraftarın geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetmesi sebebiyle müsabaka ertelendi.

Haberin Devamı

Granada - Athletic Bilbao maçı bir taraftarın yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle durduruldu. Daha sonra Oyuncular beklemenin ardından soyunma odasına gitti. Kritik maç tribünlerdeki bir taraftarın hayatını kaybetmesi sonucu tatil edildi.

FEDERASYON AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İspanya Futbol Federasyonu, "Granada CF ile Athletic de Bilbao arasında oynanan karşılaşma, Nuevo los Cármenes Stadium'da bir taraftarın hayatını kaybetmesi sebebiyle askıya alınmıştır.

Hayatını kaybeden taraftarın ailesine, arkadaşlarına ve tüm Granada CF camiasının duygularını paylaşıyor ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Karşılaşmanın devam edeceği tarih ve saat ilerleyen bir zamanda açıklanacaktır" dendi.

Haberin Devamı