Futbol Lucas Torreira'dan taraftarı üzen sözler! İlk kez bu kadar net konuştu
Paylaş
Lucas Torreira'dan taraftarı üzen sözler! İlk kez bu kadar net konuştu

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, ESPN Uruguay'a kariyerine dair açıklamalarda bulundu. Lucas Torreira'nın özellikle Boca Juniors ile alakalı yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, ESPN Uruguay'a kariyerine dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"ŞU AN GALATASARAY ZAMANI!"

"Geçen yıl bazı Güney Amerika takımları ile konuşmalarım oldu ama şu an Galatasaray'da olma vakti. Galatasaray'da bana iyi davranan insanlara minnettar olmalıyım."

"BİR NACIONAL TARAFTARIYIM"

"Bunu hiç söylemedim ama ben bir Nacional taraftarıyım. Penarol'a çok saygı duyuyorum çünkü Penarol'da oynadım ve gerçekten en güzel deneyimlerden biriydi. Küçük yaşlarda Peñarol'da oynadım, sonra yedinci yaşıma girdim, biraz Penarol'daydım ve kulüp beni serbest bırakmaya karar verdi çünkü o zamanlar benden daha iyileri vardı."

"BOCA'DA OYNAMAK İSTİYORUM"

"En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum! Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evde olmayı, aileme yakın olmayı özledim."

Haberin Devamı

"BU OLASILIK ORTAYA ÇIKACAK"

"Bugün size bunu söylemem normal bir şey gibi görünüyor ama gençken Riquelme ile konuşmayı düşünmek imkansızdı. Bugün bunu yapabildiğim için mutluyum. Bir noktada bu olasılığın ortaya çıkacağını biliyorum, sadece rüyayı beslemeye devam etmeliyiz."

"GERİ DÖNÜŞÜM DAHA YAKIN"

"Her şeyin zamanı gelince gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bir futbolcu olarak hayal ettiğim her şey gerçekleşti. Güney Amerika'ya dönüşüm artık daha yakın."