Futbol Mert Çetin'e kötü haber! Futbolu dönecekti, olmadı
Paylaş
Mert Çetin'e kötü haber! Futbolu dönecekti, olmadı

Galatasaray'ın eski idari menajer yardımcısı ve tercümanı Mert Çetin 2022 yılında 13 yıllık Galatasaray macerasını noktalamıştı. Fatih Terim ile beraber kulüpten ayrılan Çetin, sahalara dönmeye hazırlanırken tüm planlarını altüst eden bir haber geldi.

 

2009 yılında Galatasaray'a tercüman olarak giren Mert Çetin, yıllar içerisinde kulüpte yöneticilik görevi üstlenmişti. Fatih Terim döneminde mevkiisi idari menajer yardımcısı olarak değişen Çetin, bir yandan da gönüllü olarak takımın tercümanlığını yapmaya devam ediyordu.

Haberin Devamı

 

 

39 yaşındaki futbol adamı 2022 yılında Galatasaray'dan ayrıldı. O tarihten beri futboldan uzak olan Çetin'e geçtiğimiz günlerde Antlayaspor'dan "sportif direktörlük" teklifi geldi.

Taraflar anlaşmaya vardı ve imzayı beklemeye koyuldu. Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel ise camiadan ve taraftardan gelen tepkiler sonrası imzayı askıya aldı.

Ajansspor'un haberine göre Gülel, Çetin ile olan görüşmeleri durdurdarak sezon sonuna bıraktı. Ancak bu anlaşmanın gerçekleşmesi kolay görünmüyor.

Haberin detayında Antalyaspor yönetiminin alacağı kararda Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in konumu da belirleyici olacağı belirtildi. Genç teknik adamın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağının netleşmesi Mert Çetin'in durumunda da etkili olacak.

Haberin Devamı