Futbol Mesut Özil'in sakatlığında son durum ne? Dönüş maçı bekleniyor
Paylaş
Mesut Özil'in sakatlığında son durum ne? Dönüş maçı bekleniyor

Başakşehir forması giyen Mesut Özil, 3 Ekim 2022 günü fıtık nedeniyle ameliyat olmuştu. İyileşme sürecinin 90-100 gün arası sürmesi beklenen Özil, aralık ayının başında hafif çalışmalara başlamıştı. Ocak ayında sahalara dönmesi beklenen 34 yaşındaki oyuncu henüz süre alamadı ve durumu merak ediliyor.

 

Fenerbahçe macerası hayal kırıklığıyla biten Mesut Özil, Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu. Başakşehir'de de henüz bekleneni veremeyen Özil, geçtiğimiz eylül ayında sakatlandı. İyileşme sürecinin ortalama 3 ay süreceği belirtilen Özil için kulüpten yapılan açıklamada, "Takım kaptanımıza anestezi altında bel bölgesi faset eklem enjeksiyonu yapılmıştır" denilmişti.

Haberin Devamı

Aralık ayının başında hafif çalışmalara başlayan Özil, o tarihten beri kondisyon idmanlarını sürdürüyor.

Antrenman eksikliği nedeniyle henüz hazır olmayan Özil'in döneceği maç merakla bekleniyor. Başakşehir'in son antrenmanında görüntülenen Özil, ocak ayı içerisinde oynanan Gaziantep FK, Adana Demirspor ve Trabzonspor maçlarının kadrolarında yer almadı.

Özil şimdiye dek Başakşehir forması ile sadece 3 maçta toplam 21 dakika oynadı. 34 yaşındaki oyuncunun belindeki sorun sonrası emekliliği düşündüğü iddia edilmişti ancak Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ bu iddiaları yalanlayarak, "Uzun süredir belinde sorun yaşıyordu. Bunu bir an önce bitirip takıma dönmek, bu yarışta olmak ve Başakşehir'e katkı sağlamak istediğini söyledi. Biz de bunu istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı