Futbol Pele ile Maradona gökyüzünde top oynayacak
Paylaş
Pele ile Maradona gökyüzünde top oynayacak

Futbolun iki efsanesi Diego Armando Maradona ve Pele... İkisi de artık aramızda değil ve göçüp gittiler. Geriye ise 2005 yılında Maradona'nın sunduğu bir programa Pele'nin konuk olarak katıldığı görüntüler kaldı. Maradona öldüğünde Pele, "Bir dost kaybettim, onunla bir gün gökyüzünde top oynayacağız" demişti.

 

Brezilyalı efsane futbolcu Pele dün akşam hayatını kaybetti. 82 yaşında kolon kanseri nedeniyle aramızdan ayrılan Pele, bir süredir Sao Paolo'da tedavi görüyordu.

Haberin Devamı

Pele, kendisinden 20 küçük olan ve 2 sene önce hayatını kaybeden Maradona'nın arkasından başsağlığı mesajı paylaşmıştı. Kendisiyle beraber tarihin en iyisi olarak gösterilen Maradona için, "Ben çok değerli bir dost kaybettim; dünya ise bir efsaneyi yitirdi. İnanıyorum ki bir gün gökyüzünde seninle birlikte futbol oynayacağız Diego" demişti.

Pele'nin vefatının ardından efsanenin bu sözleri akıllara geldi.

Ayrıca Pele ile Maradona'nın 2005 yılında Arjantin'de yayın yapan Eltrece kanalında katıldığı bir programdan görüntüler de yeniden gündeme oturdu. Efsaneler, o programda kafayla paslaşmış ve ilk kez beraber top oynamışlardı. Maradona bir süre Eltrece'de "La Noche del 10" adlı bir program sunmuş ve önemli konuklar ağırlamıştı. O konuklardan biri de Pele olmuştu. İkili birbirlerine imzalı forma hediye etmişti.

Haberin Devamı

Pele ile Maradona, artık gökyüzünde top oynayacak.