Futbol Redmond'tan ayrılık sinyali! Beşiktaş sorusunu böyle cevapladı
Paylaş
Redmond'tan ayrılık sinyali! Beşiktaş sorusunu böyle cevapladı

Beşiktaş'ın Jamaika asıllı İngiliz oyuncusu Nathan Redmond sezon başında siyah beyazlılara katılmıştı. 1 yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki hücumcu, takımda kalıp kalmayacağına dair açıklama yaptı.

 

Beşiktaş, milli arada çalışmalarını sürdürmeye devam etti. Çalışmalar sürerken Siyah-Beyazlıların yıldız ismi Nathan Redmond basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Haberin Devamı

Takımdaki atmosferin çok iyi olduğunu ifade eden Redmond, "Birçok arkadaşımız milli takımlarda ama biz çalışmalarımıza yanı şekilde devam ediyoruz. Derbiye de bu şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz" dedi.

"HENÜZ DÜŞÜNMEDİM!"

Geleceği ile ilgili de konuşan Nathan Redmond, "Henüz bu konuyla ilgili bir şey düşünmedim. Sezonu elimizden gelen en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. Elimizden geldiğince puanlar alarak, maçlar kazanarak sezonu bitirme hedefindeyiz. Sezon sonunda bu konuyu düşünecek profesyoneller zaten var" ifadelerini kullandı.

Dele Alli ile ilgili de konuşan Redmond "Dele Alli'yi uzun süredir tanıyorum. Yapabileceklerini biliyorum. Ancak günün sonunda benim ne düşündüğüm değil, hocamızın tercihleri belirleyici oluyor. Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve yakın bir arkadaşım. Takıma katkı yapabileceğini düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı