Futbol Roma'yı da yakarız!
Paylaş
Roma'yı da yakarız!

Şampiyonlar Ligi defterini kapatıp rotayı Avrupa Ligi’ne çeviren Galatasaray’ın muhtemel rakipleri göz korkutmuyor. Avrupa Ligi’nde gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlardan ikisi dişli, diğerleri ise elenmeyecek rakipler değil.

İtalya Serie A’da dördüncü sırada bulunan Roma ile Portekiz Premier Lig lideri Sporting, diğer 6 takıma oranla ön plana çıkıyor. Avrupa Ligi Play-Off Turu kura çekimi 18 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Bu turda ilk maçlar 15 Şubat, rövanşlar ise 22 Şubat’ta oynanacak. Cim Bom, eşleşmedeki ilk maçında rakibini İstanbul’da ağırlayacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Freiburg
Marsilya
Sparta Prag
Sporting
Toulouse
Rennes
Roma
Karabağ

KART ALARMI

Galatasaray’da, 24 Aralık’ta Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi üç isim ceza sınırında. Davinson, Boey ve Oliveira, 20 Aralık’taki Karagümrük maçında kart görürse derbide görev yapamayacak.

SALONDA SAKATLANDI!

Galatasaray’da dün ilginç bir sakatlık yaşandı. Oliveira’nın göğüs kasında sakatlık oluştu. Yapılan açıklamada, “Antrenman öncesi tesisteki fitness merkezinde bireysel kuvvet çalışması sırasında göğüs kasında (pectoralis major) kopuk oluşan Oliveira’nın tedavisine başlanmıştır. Tedavi protokolü, yapılacak ileri tetkikler sonrası netleşecektir” denildi.

BEN KİMİM?

Galatasaray’dan ilginç bir paylaşım geldi. Dünkü idmandan servis edilen fotoğrafta bir futbolcunun yüzüne aslan emojisi yerleştirildi ve “Ben kimim” sorusu yönetildi. Daha sonra bu oyuncunun Halil Dervişoğlu olduğu belirtildi.

Haberin Devamı