Futbol Şampiyonluğun ayak sesleri
Paylaş
Şampiyonluğun ayak sesleri

Fenerbahçe, lider olmasına, rekorlar kırmasına rağmen Bonucci ve Krunic gibi çok önemli yıldızlara imza attırdı, gücüne güç kattı. Gaziantep’te alınan kritik galibiyet şampiyonluk umutlarını büyüttü hatta, “Sezonu 3 kupa ile bitiririz” iddiaları güçlendi.

Fenerbahçe çok üstün oynadığı, bir penaltı kaçırdığı maçta Gaziantep’i deplasmanda yenerek liderliğini sürdürdü. Gaziantep’te yeni transfer Bonucci de sahne aldı. İtalyan savunmacı hem sahada hem maç sonrasındaki konuşmaları ve davranışlarıyla “40 yıllık Fenerbahçeli” gibiydi. Kalede Livakovic devleşti, harika bir sezon geçiren İrfan Can, 3 puanı getiren golü attı. Taraftar Gaziantep’te takımı, “Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor” diye destekledi. Rade Krunic’in de forma giyeceği yeni Fenerbahçe’nin çok daha güçlü olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

KUPALARLA TEŞEKKÜR EDECEĞİZ

Bonucci ve Krunic transferleri, “Şampiyonluk imzaları” olarak konuşulurken, stopere Çağlar Söyüncü ve belki de alınacak bir yabancı golcü ile sezonun üç kupa (Şampiyonluk, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi) ile kapatılması planlanıyor. Ara transfer hamleleri ayrıca, “Gelecek yılın kadrosu oluşturuluyor” yorumlarına da neden oluyor. Teknik direktör İsmail Kartal, “Kadromdaki her oyuncudan verim almak istiyorum. Onlar da çok hırslı. Bu büyük taraftara, fedakar yönetime kupalarla teşekkür edeceğiz” diyerek iddialı konuşuyor. 

İSMAİL’E LYON TALİP

Fenerbahçe’de İsmail Yüksek’e Fransa’dan talip çıktı. L’Equipe, Lyon’un 24 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertlilerin kapısını çaldığını duyurdu. Haberde Fransız ekibinin İsmail için 8 milyon euro ve bonus teklif ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

UMUT NAYİR PENDİK’TE

Fenerbahçe’de beklenen ayrılık ara transferde gerçekleşti. Forvet hattında süre almakta zorlanan Umut Nayir’le yollar ayrıldı. Sarılacivertliler, 30 yaşındaki futbolcunun Süper Lig ekibi Pendikspor’a kiralandığını TFF’ye bildirdi. Kanarya’da ayrılıklar Umut’la sınırlı kalmayacak. Şu an kadrosunda 18 yabancısı bulunan Fenerbahçe’de en az 4 isimle daha yollar ayrılacak ve kontenjan 14’e indirilecek.

ÇOK İSTEDİM SONUNDA GELDİM

Fenerbahçe’nin yeni transferi Rade Krunic, sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi. FB TV’ye konuşan Boşnak orta saha, “Dzeko bana Fenerbahçe ile alakalı çok güzel şeyler söyledi. Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim, sonunda geldim” diye konuştu.