Futbol Savunma şefi Samet
Paylaş
Savunma şefi Samet

Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal, defans hattındaki sakatlık krizini tecrübeli stoperiyle çözecek. Kartal, oyuncusuyla yaptığı görüşmede “Sana güveniyoruz” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe kariyerine kötü bir başlangıç yapan Samet Akaydın, milli formayla gösterdiği performansla üzerindeki kara bulutları dağıttı. Teknik direktör İsmail Kartal, Djiku ve Serdar Aziz’in sakatlıkları nedeniyle savunmayı Samet’e emanet etme kararı aldı. Milli takımda Vincenzo Montella’nın kadroya alıp şans vermesiyle öz güvenini yeniden kazanan tecrübeli savunmacı, Kartal’ın zor günlerde en büyük silahı olacak. Fenerbahçe’nin hocası, oyuncusuyla yaptığı özel görüşmede “Sana güveniyoruz. Savunma hattının sorumlusu sen olacaksın. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Taraftarlarımız da sana destek verecektir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BATSHUAYİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

İsmail Kartal’ın forma rotasyonunda Avrupa maçlarında daha çok şans verdiği Michy Batshuayi, lig özlemini de dindirmek istiyor. Batshuayi, Karagümrük maçıyla birlikte forma giyip ligde goller atmayı arzuluyor. Belçikalı forvetin şu ana dek ligde 1 golü bulunuyor.

KARİYERİM İÇİN EN DOĞRU KARAR

Kanarya’nın 29 yaşındaki Ganalı stoperi Djiku, Foot Mercato’ya konuştu. Djiku, Fenerbahçe’ye transfer olma süreciyle ilgili “Sunulan proje bizi heyecanlandırdı. Fenerbahçe’den geçen birçok oyuncunun daha büyük kulüplerde yer aldığını gördük. Napoli’ye imza atan Kim Min Jae’yi, Real Madrid’e imza atan Arda Güler’i ve Sevilla’ya giden Simon Kjaer’i örnek gösterebilirim. Kariyerim için doğru bir sıçrama olacak” dedi.

Haberin Devamı

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Yarın evinde Karagümrük’ü konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maça tamamen hazır. Milli arada çeşitli saha içi formasyonları üzerinde duran Kartal, dün taktik çalışması yaptırdı.

SENDEO İLE YOLA DEVAM

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe’nin resmi kargo ve taşıma sponsoru olan Sendeo, kulüple olan anlaşmasını 2023–2024 sezonuna da taşıdı. Anlaşma, bu sezonun sonuna kadar devam edecek. Magderburger Sigorta da erkek voleybol takımına sponsor oldu.