Futbol Son saniye basketini atan Sloukas'tan itiraf: Duramadım!
Paylaş
Son saniye basketini atan Sloukas'tan itiraf: Duramadım!

Dün akşam EuroLeague'de Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırladı. 1-1 devam eden serinin üçüncü maçını temsilcimiz son saniyede kaybetti. Maçın bitimine saniyeler kala üçlüğü atan eski Fenerbahçeli Kostas Sloukas, maçın ardından konuştu.

 

Turkish Airlines EuroLeague’de playoff serisi 3. maçında Fenerbahçe Beko, Olympiakos’u konuk etti.

Haberin Devamı

Maçın büyük bölümünü önde götüren temsilcimiz, Kostas Sloukas‘ın son saniye üçlüğüne engel olamadı ve sahadan 71-72 mağlup ayrılarak seride 2-1 geriye düştü.

Maçı da 25 sayı – 4 ribaund – 6 asist – 9/12 saha içi isabeti ile tamamlayan Sloukas, görkemli EuroLeague kariyerindeki en iyi maçlardan birini oynadı.

Galibiyetin ardından Eurohoops'a konuşan Sloukas, sözlerine Fenerbahçe organizasyonuna ve taraftarlarına duyduğu saygıyı anlatarak başladı:

“Tuhaf hissediyorum çünkü Fenerbahçe taraftarına çok saygı duyuyorum. Öylesi bir basket attıktan sonra sakin kalıp kutlamadan duramadım. Kolay değil. Onlara ve burada geçirdiğim yıllara çok saygı duyuyorum. Biliyorsunuz ki 2-1 öne geçmek bizim için çok önemliydi. Fenerbahçe de harika bir takım, harika bir koçları var.”

Haberin Devamı

Sloukas’ın maçı kazandıran basketinin ardından tribünden bir kısım taraftar oyuncuya küfürlü tezahüratta bulundu. Sloukas için ise bunlar büyük önem taşımıyor:

“Önemsemiyorum. Duygular devreye giriyor. Söylediğim gibi, böylesi bir basketi burada, çok saygı duyduğum Fenerbahçe taraftarının önünde atmak benim için de tuhaf bir his. Ama hayat böyle. Basketbol böyle. Takımım için basket attım, hayat devam ediyor.”