Futbol Suudi Arabistan Meksika maçı ne zaman? Suudi Arabistan Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Paylaş
Suudi Arabistan Meksika maçı ne zaman? Suudi Arabistan Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?

2022 Dünya Kupası’nda 1-0 geriye düştüğü Arjantin karşısında 2-1’lik skorla galip gelerek büyük bir sürprize imza atan Suudi Arabistan, son 16 turu için Meksika ile karşı karşıya geliyor. Peki Suudi Arabistan Meksika maçı ne zaman ve saat kaçta? Suudi Arabistan Meksika maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Grupta oynadığı 2 maçın ardından 1 galibiyet 1 de mağlubiyet elde eden Suudi Arabistan, Meksika karşısında galip gelerek Arjantin Polonya maçının sonucunu bekleyecek. TRT ekranlarından canlı yayınlanan Suudi Arabistan Meksika mücadelesi Türk futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN MEKSİKA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

30 Kasım 2022 Çarşamba (Bugün) oynanacak olan Suudi Arabistan Meksika mücadelesi saat 22.00’de başlayacak. Hakem Michael Oliver’in düdük çalacağı müsabaka TRT Spor’dan canlı izlenecek.

SUUDİ ARABİSTAN - MEKSİKA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Suudi Arabistan: Alowais; Al-Amri, Abdulhamid, Al-Ghannam; Tambakti, Al-Buraikan, Kanno; Al-Najei, Al-Hassan, Al-Shehri, Al-Dawsari

Meksika: Ochoa; Moreno, Sanchez, Gallardo; Montes, Guardado, Herrera, Lozano, Chavez; Vega, Jimenez

C GRUBU PUAN DURUMU

Meksika ile 0-0 berabere kalıp Suudi Arabistan’ı 2-0 yenen Polonya, C Grubunda 4 puanla lider konumunda bulunuyor.

Suudi Arabistan karşısında 1-0 öne geçtiği mücadeleyi 2-1’lik skorla kaybederek büyük şok yaşayan Arjantin de Meksika karşısında 2-0’lık galibiyetle 3 puanla 2. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan da Arjantin karşısında 2-1’lik skorla galip gelip Polonya'ya 2-0 yenilirken, 3 puanla 3. sırada yer alıyor.

Polonya ile golsüz berabere kalıp Arjantin’e yenilen Meksika ise 1 puanla grupta sonuncu sırada…