Futbol Tecrübe konuşacak
Paylaş
Tecrübe konuşacak

Farklı Sivas galibiyetiyle kendine gelen Fenerbahçe, gözünü tamamen Beşiktaş maçına çevirdi. Cumartesi günkü derbide rakibine konuk olacak olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, iki oyuncusuna çok güveniyor.

Dzeko ile Tadic, deneyimli hocanın sahadaki liderleri olacak. Kartal, Avrupa’nın önde gelen liglerinde birçok derbide görev yapan iki futbolcuyu derbiye özel olarak hazırlayacak. Yaşadıkları derbi deneyimlerini takım arkadaşlarına aktarmalarını talep eden tecrübeli teknik adam, iki futbolcuya da önemli görevler verecek. Tadic’ten daha fazla kanat ortası isteyen Kartal, Dzeko’ya da zaman zaman orta alana gelip oyun kurma talimatı verdi.

Haberin Devamı

ARA VERMEDİ

Kanarya, ara vermeden Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Sivas maçında ilk 11’de forma giyen isimler, günü rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer grup ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç yaptı.

İDMANA ÇIKTILAR

Sarı-lacivertlilere, cumartesi günkü Beşiktaş derbisi öncesi üç futbolcudan iyi haber geldi. Djiku ile Mert Hakan, dünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sivasspor maçında ayak parmağından sakatlanarak oyundan alınan Crespo’nun durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

KRUNİC ARTIK DAHA MÜMKÜN

Fenerbahçe’nin transfer listesinde bulunan Krunic konusunda yeni bir gelişme yaşandı. La Gazetta dello Sport, Milan ile sözleşme uzatmaya yanaşmayan 30 yaşındaki Boşnak orta sahanın, devre arasında takımdan ayrılmasının artık daha mümkün olduğunu duyurdu. İtalyan ekibi, yapılan son pazarlıkla 15 milyon euro bonservis talep etmiş, Fenerbahçe ise 7-8 milyon euro bandında teklif sunmuştu.

Haberin Devamı

HERKES GOLCÜ!

Bu sezon skorer kimliği ile öne çıkan Fenerbahçe’de neredeyse gol atmayan kalmadı. Tüm kulvarlarda 67 gol kaydeden sarılacivertlilerde, 19 farklı futbolcu skor katkısı verdi. Takımın bu istatistikteki liderleri ise toplamda 43 gol, 28 asiste imza atan Dzeko, Szymanski, İrfan Can ve Tadic dörtlüsü oldu.