Futbol Ya Krunic ya Saric
Paylaş
Ya Krunic ya Saric

Oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen bir merkez orta saha arayan Fenerbahçe, yaz döneminde alamadığı Milan’lı Krunic için yeniden devrede. Bu transfer gerçekleşmezse rota, Antalya forması giyen Saric’e çevrilecek.

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor. Sarılacivertliler, oyunun her iki yönünü de iyi oynayabilen bir merkez orta saha oyuncusu almayı planlıyor. Listede iki Boşnak futbolcu var. Öncelikli hedef, Milan forması giyen Rade Krunic. Yönetim, yaz transfer döneminde de talip olduğu 30 yaşındaki oyuncu için tekrar devreye girecek.

Haberin Devamı

İtalyan ekibiyle henüz sözleşme yenilemeyen tecrübeli futbolcu için tüm şartlar zorlanacak. Krunic’in alternatifi ise Süper Lig ekibi Antalyaspor’da görev yapan Dario Saric. Akdeniz temsilcisinde iyi bir sezon geçiren 26 yaşındaki futbolcu için ilk görüşme başkanlar düzeyinde yapıldı. Yönetim, Dzeko kozunu da kullanarak bu iki isimden birini kadroya katmak istiyor.

FRED YOKSA SORUN VAR!

Karagümrük karşısında riske edilmeyecek olan Fred’in yokluğunda sarı-lacivertliler, zorlanıyor. Fenerbahçe, Brezilyalı orta sahanın görev yapmadığı son 3 resmi maçta, iki yenilgi alırken bir de beraberlik yaşadı. Fred sakatlanana kadar Kanarya, lig ve Avrupa’da puan kaybetmemişti.

ELJİF PİYANGOSU

2019 yazında 16.2 milyon euro bedelle Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Eljif Elmas, sarı-lacivertlilere kazandırmayı sürdürecek. Takımda az süre almaya başlayan Makedon futbolcu için Leipzig’in, İtalyan ekibine 30 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Bu satış gerçekleşirse kontrattaki madde gereği Fenerbahçe’nin payına 1.5 milyon euro düşecek.

Haberin Devamı