Futbol Yen bitir işi
Paylaş
Yen bitir işi

Milli Takım, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda 7. maçında Letonya’yı Konya’da ağırlıyor. Galibiyet halinde son maça kalmadan Almanya’da düzenlenecek finallere gitmeyi garantileyeceğiz.

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella ile Hırvatistan’ı deplasmanda yenerek EURO 2024 finallerine katılmak için dev bir adım atan A Milli Takım, Konya’da Letonya’yı konuk ediyor. Grup sonuncusu olan ve hiç şansı kalmayan Letonya maçında alınacak bir galibiyet, son Galler sınavına kalmadan, diğer maçların sonuçlarına bakmadan Almanya’da yapılacak finallere katılmayı garantilememize neden olacak. A Milli Takım, grupta son maçını 21 Kasım’da Galler ile deplasmanda oynayacak.

Haberin Devamı

MERİH’İN CEZASI BİTTİ

Hırvatistan maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Merih Demiral da teknik direktör Montella’nın tercih etmesi halinde oynayabilecek. Sakatlığı süren Yusuf Sarı’nın ise oynaması beklenmiyor. İtalyan teknik adamın, Hırvatistan maçı kadrosunu değiştirmemesi bekleniyor.

ÇOK KALİTELİ KADROMUZ VAR

Hırvatistan’ı yıkan golü atan Barış Alper Yılmaz, “Milli Takım yeni bir hava yakaladı. Hocamız henüz çok yeni ama bize hedeflerini anlattı, motive etti. Kaliteli bir ekibimiz var. Herkes elinden gelen en iyi performansı gösteriyor. Kanatta veya forvette hocam nerede görev verirse oynamaya hazırım” dedi. Galatasaraylı oyuncu, ligin kalitesinin artmasıyla birlikte Milli Takım’daki oyuncuların performanslarının da yukarı çıktığını ekledi.

Haberin Devamı

İYİ FUTBOLLA KAZANACAĞIZ

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Hırvatistan galibiyeti dev bir adım oldu ama henüz işimiz bitmedi. Letonya’yı yenerek EURO 2024’e gitmeyi garantilemek istiyoruz. İlk hedefimiz elbette finallere gitmek ama sadece gitmek değil orada başarılı olmak da istiyoruz” dedi. İtalyan teknik adam, Letonya’nın grup sonuncusu olsa bile sürpriz yapabilecek bir takım olduğunu belirterek, Hırvatistan maçı gibi aynı ciddiyet, aynı dikkatle oynayacaklarını ifade etti. Montella şunları söyledi: “Konya’da tribünleri dolduran taraftarlara güzel futbol izleteceğiz. Sadece kazanmayı değil, iyi futbolu da hedefliyoruz. Başarıya aç, karakterli oyuncularım var. Kadrodaki her oyuncu sahaya çıktığında tüm gücüyle mücadele edecek. Buna olan inancım nedeniyle kazanacağımızı söylüyorum.”