Spor Olimpiyat'ta ateşi yakın

Olimpiyat'ta ateşi yakın

Paylaş
Olimpiyat'ta ateşi yakın

7’de 7 yaparak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, futbolcularına “Bu maçla yürüyüşümüz başlasın. Sizlere yürekten inanıyorum. Bu sezon Fenerbahçe’nin yılı olacak” ifadelerini kullandı.

Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos’a ilk maçta 3-2 mağlup olup turu Kadıköy’e bırakan Fenerbahçe, lige döndü. Sarı-lacivertliler, bugün ligde kalma mücadelesi veren Fatih Karagümrük ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak. Kazanmaktan başka hedefi olmayan Kanarya, ligdeki 7 maçlık galibiyet serisinin açılışını yapmak istiyor. Kazanması halinde maç fazlasıyla Galatasaray’ın önünde liderlik koltuğuna oturacak olan sarı-lacivertlilerde hedef şampiyonluk ateşini yakmak. Teknik direktör İsmail Kartal, futbolcularıyla yaptığı konuşmada “Bu sezon Fenerbahçe’nin yılı olacak” ifadesini kullandı. Kartal, “Alacağımız galibiyet yarışta bizi dimdik tutar. Gelecekte de oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamayacağımıza yürekten inanıyorum. Taraftarımızın da desteği olacak. Hep beraber şampiyonluğa yürüyelim” diye konuştu.

Haberin Devamı

FRED VARSA PANİK YOK

İsmail Kartal’ın Yunanistan’da dinlendirdiği Fred, bugün Karagümrük karşısında maça 11’de başlayacak. Fit durumda olan sambacının ligde 90 dakikasını tamamladığı 17 maçta Fenerbahçe, galibiyete ulaştı. Orta sahanın en önemli ismi olan Brezilyalı orta saha, hem eski performansına ulaşmayı hem de oynayacağı futbolla bir kez daha fark yaratmayı hedefliyor.

FERDİ-İSMAİL YENİDEN 11’E

Olympiakos karşısında yedek başlayan Ferdi ile İsmail Yüksek, 11’deki yerini alıyor. Eleştirilen İsmail Kartal’ın sakatlık riskinin olduğuna dikkat çektiği iki yıldız, Fenerbahçe’nin Karagümrük karşısında itici gücü olacak. İki futbolcu, Pire’de son 30 dakika içinde oyuna girmiş ve etkili oyunlarıyla takımı ateşlemişti.

Haberin Devamı

OOSTERWOLDE AMELİYAT OLDU

Sezonu kapatan Jayden Oosterwolde, Hollanda’da bıçak altına yattı. Yıldız futbolcunun menisküs operasyonunun başarılı geçtiği açıklandı.

ATATÜRK OLİMPİYAT FULL ÇEKECEK

Fenerbahçeli taraftarlar, bugünkü maça akın edecek. Daha önce bu statta İstanbulspor ile karşılaşan sarı-lacivertliler, tribünleri doldurmuştu. Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarların Karagümrük maçında da Atatürk Olimpiyat Stadı’nı doldurması bekleniyor.

8 EKSİK VAR

Sarı-lacivertlilerde birçok isim bugün forma giyemeyecek. Cengiz Ünder, Becao, Oosterwolde, Djiku, King ve Mert Hakan forma giyemeyecek. Szymanski ile İrfan Can Eğribayat da cezaları nedeniyle oynayamayacak.

MOSTUROĞLU ‘ADAYIM’ DEDİ

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu, yüksek divan kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkadı. Seçim 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.