Spor Stopere Moreno forvete Budu!

Stopere Moreno forvete Budu!

Paylaş
Stopere Moreno forvete Budu!

Trabzonspor, gelecek sezonun planlanması kapsamında transferde atağa kalktı. Bordomavililer, bir stoper ve bir golcü kadroya katmayı hedefliyor.

Arjantin medyası, Belgrano takımında forma giyen 20 yaşındaki stoper Matias Agustin Moreno’nun Trabzonspor ile görüştüğünü ileri sürdü. Scout ekibinin önerdiği Moreno 1.93 boyuyla hava toplarındaki başarısı ile dikkat çekiyor. Paul Onuachu’nun Southampton’tan bonservisini alması zor gözüken bordo-mavililerin, Gürcü Budu Zivzivadze’yi takibe aldığı öğrenildi. Gürcistan’ın Yunanistan ile oynadığı maça scout ekibi gönderen Trabzonspor, 30 yaşındaki santrfor için harekete geçti. Almanya 2. Ligi’nde Karlsruhe forması giyen 1.89 boyundaki forvetin kulübü ile sözleşmesi 2025’te sona erecek.

Haberin Devamı

MISLAV ORSİC GÖREVE HAZIR

Bordo-mavililer, Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıktan kurtulan Mislav Orsic’in oynamaya hazır görüntüsü dikkat çekti. Antrenman çift kale maçla sona erdi.

EN CENTİLMEN TRABZONSPOR

Trabzonspor, geride kalan 30 haftada ligin en centilmen takımı oldu. Bordo-mavililer şu ana kadar 1 kırmızı kart görürken, 45 de sarı kart gördü. Adana Demirspor da en çok kırmızı kart gören (7) takım konumunda. Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray 55 sarı kart ve 1 kırmızı kart görürken, Fenerbahçe’ye ise 69 sarı kart ve 4 kırmızı kart gösterildi.