Spor Trabzon evinde yok

Trabzon evinde yok

Paylaş
Trabzon evinde yok

Bordo-mavililer, cezası nedeniyle seyircisinden yoksun çıktığı maçta Sivasspor’a mağlup oldu. Yiğidolar’a galibiyeti getiren gol 52’de Menig’den geldi. Fırtına, evinde üst üste 2. yenilgisini aldı.

Trendyol Süper Lig’de haftanın açılış maçında Trabzonspor, seyircisiz oynanan maçta Sivasspor’u ağırladı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte rakip kalede baskı kuran Trabzonspor, Trezeguet, Umut Güneş, Menuier, Visca ve Mendy gibi oyuncularıyla yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. Sivasspor kalecisi Nikolic, kritik kurtarışlarıyla dikkat çekti. İlk devre golsüz sona erdi. İkinci yarıda toparlanan Sivasspor, 52. dakikada gol buldu. Manaj’ın asistinde Menig, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Yiğidolar’ın golcüsü Manaj, bu sezonki ilk asistine imza attı. Kalan dakikalarda Trabzonspor, golü bulmaya çalışsa da üçüncü bölgede etkili olamadı. Sivasspor, iyi pas yaparak skor üstünlüğünü korudu ve 3 puana ulaşan taraf oldu. Konyaspor galibiyetinin ardından Sivas karşısında sahadan puansız ayrılan bordomavililer, istikrarsız görüntüsüne devam etti. Abdullah Avcı’nın öğrencileri evinde üst üste 2. yenilgisini aldı. Yiğidolar, ligde üst üste 2. maçından galip ayrıldı.”

Haberin Devamı

DAHA KALİTELİ OLMALIYDIK

Abdullah Avcı, istenilen futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Avcı, “Trezeguet değişikliği sakatlık kaynaklıydı. Daha fazla kenar ortası yapmak gerekiyordu. Bizim ikinci yarı itibariyle duygularımız karıştı. Rakamlar öyle göstermiyor ama kaybettik. Dört kişinin arasından çıkıyor ve gol atıyor. Rakip de golü atınca daha dirençli oluyor. Daha kaliteli işler yapmamız gerekiyordu. Kaybetmememiz gereken bir oyunda kaybettik. Rakibi tebrik ediyoruz” dedi.

ONUACHU MÜJDESİ

Abdullah Avcı, Paul Onuachu’nun dönüş tarihini söyledi. Avcı, “Onuachu’nun şu an fiziksel yüklemelerini yapıyoruz. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta Kayserispor maçında bizimle beraber olacak” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı