Spor Trabzon'a kupa morali

Trabzon'a kupa morali

Paylaş
Trabzon'a kupa morali

Fırtına, Kayseri deplasmanında Enis Destan ve Pepe'nin golleriyle kazanıp, 24 Nisan’daki Karagümrük kupa maçı için moral kazandı.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor, Kayseri deplasmanında 2-1 kazandı, 24 Nisan’daki Karagümrük kupa maçı öncesi moral kazandı. 24’te Meunier’in sağ kanattan ortasında Enis Destan’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1. Trabzon 37’de Visca ile gol aradı. Visca’nın sert vuruşunda kaleci Bilal gole izin vermedi. İlk yarı böyle bitti. 58’de Uğurcan kaleden uzun bir şut çıkardı, Enis Destan kafayla aşırttı, Pepe tek vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. 64’te Visca ortaladı, arka direkte Fountas’ın dokunduğu top direkten döndü. Kariyerinde ilk kez bir maçta bir gol bir asistle oynayan Enis 74’te sakatlanıp çıktı. 87’de Uğurcan’ın büyük hatasıyla topu kapan Bourabia boş kaleye golü attı: 1-2.

Haberin Devamı

UĞURCAN’A KIZDIM

Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Doğru organizasyonlar yaptık. Çok gereksiz hatalar da oldu. Takıma teşekkür ederim” dedi. Avcı şunları söyledi: “Enis ve Pepe’nin performansı, diğer oyuncuların organizasyona yardımları oldu. Yediğimiz gol anında çok kızdım. Uğurcan asist yapmıştı, bir de gol yedirdi. Eşitlenmiş oldu.”

VAR’DA BİR GOL BİR PENALTI İPTAL

Bourabia 30’da ceza sahasında yerde kaldı. Hakem Çağdaş Altay penaltı düdüğü çaldı. VAR çağrısıyla izlediği pozisyonda penaltıyı iptal etti. 52’de Bardhi’nin attığı gol öncesinde Visca’nın topu alırken rakibine faul yaptığı VAR’da tespit edildi, gol iptal oldu.